روزنامه صدای زنجان در گزارشی با عنوان "چشمهای منتظر بازار"، نوشت: ساماندهی شبکههای فرسوده برق بازار زنجان حکایتی طولانی دارد که بازاریان و فعالان اقتصادی این مجموعه تاریخی درگیر مشکلات ناشی از آن، از جمله فرسودگی شبکههای آب و برق و سیمکشیهای نامنظم که جلوه ناخوشایندی را به محیط تاریخی بازار داده، هستند. بازاریان معتقدند با وجود اینکه در این راه ادارات خدماترسان برای اجرای طرحهایی در جهت رفع این مسائل اعلام آمادگی کردهاند اما برخی از مدیران نیز راضی به تحقق اهداف پروژه در اسرع وقت نیستند و یا ارادهای برای استارت کار ندارند.
عضو هیئت امنای بازار با بیان اینکه میان حرف تا عمل فاصله زیاد است، از جدی نبودن برخی از مسئولان در ساماندهی بازار تاریخی زنجان انتقاد کرده و آن را تنها باعث و بانی به نتیجه نرسیدن پیگیریهای نمایندگان بازاریان و مدیران اعلام میکند.
سیدمحمد علویون که ساماندهی شبکه برق را از گامهای نخست در اجرای طرح ساماندهی بازار میداند، تاکید میکند: اعتبارات در نظر گرفته شده در این پروژه باید در اسرع وقت تخصیص یابد تا کارشناسان و متخصصان بتوانند به موقع، همگام با پروژه اصلی نسبت به اصلاح شبکه برق بازار اقدام کنند.
علویون در پاسخ به سئوالی مبنی بر اختصاص بخشی از بودجه ستاد بازآفرینی شهری به پروژه اصلاح شبکه برق بازار عنوان میکند: در این باره نقل قول فراوان است اما دلبسته این اعتبارنیستیم و امیدی هم نداریم.
بازار زنجان به عنوان طولانیترین بازار سرپوشیده کشور ثبت ملی شده و در لیست اولویتهای ثبتی سازمان میراث فرهنگی ایران برای ثبت جهانی قرار گرفته است.
طبق اظهارات فرماندار زنجان تاکنون ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای ساماندهی این مکان توسط دستگاههای اجرایی مختلف هزینه شده است.
روزنامه مردم نو نیز در مطلبی از قول معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نوشت: افزایش قیمت محصولات مورد نیاز دانش آموزان ملموس است ولی با ورود محصولات تولید داخل، افزایش قیمت کالاهای وارداتی چندان تاثیرگذار نبوده است.
وی با تاکید براینکه حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد بازار لوازم التحریر در دست تولید داخل است، گفت: ایجاد فرهنگ حمایت از تولید ملی در این امر تاثیرگذار بوده و مردم استفاده از محصولات تولید داخل را در اولویت قرار میدهند.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در ادامه به موضوع تامین دفتر مورد نیاز دانش آموزان پرداخت و گفت: دو کارخانه تولید کننده دفتر در استان زنجان موفق به وارد کردن کاغذ مورد نیاز خود برای تولید دفتر شده اند و پیش بینی میشود طی هفته آینده دفتر تولید داخل با قیمت مناسب درد دسترس دانش آموزان قرار گیرد.
امیر علی مسیبی در رابطه با پوشاک فرم مدارس با تاکید بر اینکه نظارت دقیقی بر محل، نحوه و قیمت پوشاک مدارس از طرف آموزش و پروش، سازمان دانش آموزی و سازمان صمت و اتحادیه و اتاق اصناف در حال انجام است، گفت: برای یک دست لباس مدرسه قیمت متعارفی تعریف شده ولی بسته به مدل و محل تهیه لباس احتمال تفاوت قیمت جزئی وجود دارد.
پایگاه خبری پیام ملت نیز در خبری از قول رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان نوشت: طرح افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی غیر کارشناسی است.
پرویز قزلباش با تأکید براینکه پذیرش دانشجویان علوم پزشکی بر اساس آمایش سرزمینی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: در ۸ سال گذشته تعداد زیادی دانشگاه و مرکز آموزشی پزشکی ایجاد شده است، در حالی که هر کشور اروپایی فقط ۱۰ دانشکده پزشکی دارد.
وی با اعلام اینکه از سال ۸۸ تا ۹۷ پذیرفته شدگان رشته پزشکی ۱۱۷ درصد، دندان پزشکی ۱۲۰ درصد، داروسازی ۱۶ درصد و پرستاری ۱۰۰ درصد رشد داشته است، اظهار داشت: دوبرابر شدن ظرفیت پذیرش دانشجو نیاز به هزینه و اعتبارات بیشتری دارد که مهمترین آنها اختصاص تخت بیمارستان است که در حال حاضر۳۴/۱ تخت در اختیار هر دانشجو است و با افزایش پذیرش دانشجو امکان آموزش با کیفیت وجود نخواهد داشت.
۳۰۸۸