در جریان این سفر فتح الله حقیقی ابتدا از شرکت در حال احداث مهریس ۲ بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات این شرکت قرار گرفت.
شرکت مهریس ۲ از سال ۸۹ با سرمایه گذاری ۳۴ میلیارد یورویی با هدف تکمیل زنجیره تولید پوشاک و انواع منسوجات با پیش بینی اشتغالزایی برای ۲هزار نفر بصورت مستقیم احداث شده است.
در حال حاضر سالن های تولید، اداری و تاسیسات این مجموعه با زیر بنای ۴۲ هزار مترمربع به اتمام رسیده و از مهمترین موانع تولید این مجموعه عدم گشایش اعتبار و تخصیص ارز به منظور ثبت سفارش ماشین آلات است با این حال یکبار در اواخر سال ۸۹، با ۱۰ درصد آورده مالک امکان گشایش اعتبار فراهم میشود اما به دلیل تحریم ها تا امروز گشایش اعتبار به تعویق افتاده است که این مشکل در کارگروه رفع موانع تولید مطرح و پیگیریهایه لازم از بانک عامل انجام خواهد شد.
استاندار در ادامه سفر خود از شرکت "رسا لوله پاساگارد" بازدید کرد، این شرکت جزو پنج تولیدکننده برتر لوله پلی اتیلن تک جداره، تک لایه و چند لایه با قطر ۱۶ الی ۵۰۰ میلی متر برای مصارف آبرسانی، کشاورزی، فاضلاب، آتش نشانی، مخابرات، کاربردهای خاص صنعتی و لوله های داخل سفید جهت انتقال آب پاک با ظرفیت تولید بیش از ۸۰۰ هزار تن در سال و اشتغالزایی ۱۸۰ نفر با حجم سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد است.
از مهمترین موانع تولید شرکت که فرا استانی است عدم پرداخت به موقع مطالبات از سوی دولت و پرداخت اسناد خزانه اسلامی به جای پول است.
استاندار همچنین از شرکت سیم و کابل ابهر بازدید کرد.
شرکت سیم و کابل ابهر در سال ۱۳۷۱ تاسیس و بیش از ۲۵ سال در صنعت ایران و در سراسر جهان فعالیت دارد و تولیدکننده و تامین کننده کابلهای با کیفیت، با ولتاژ بالا در ایران است که در طول سه دهه گذشته، کابل های تولیدی این شرکت به طور مداوم برای استفاده در پروژههای برجسته هم در ایران و هم در سطح بین المللی انتخاب میشوند.
سیم و کابل ابهر، بزرگترین تولیدکننده و تامین کننده ۸۰ درصد کابل های برق با کیفیت، با ولتاژ بالا در ایران است و همچنین اولین تولید کننده کابل که موفق به تولید کابل ۴۰۰ کیلو وات، کابلهای خورشیدی و کابل های دریایی شده است.
از مهمترین مشکلات و موانع این واحد صنعتی تغییر کاربری قسمتی از زمین های این شرکت از سال ۷۲، سهم کم تامین مواد اولیه از بورس کالا با توجه حجم تولید ۶۰۰ تن ماهانه به طوری که در ۵ ماهه سال جاری موفق به جذب یکهزار و ۳۰۰ تن، عدم تخصیص ارز دولتی جهت واردات مواد اولیه است.
۸۰۶۸/۹۵۵۶