مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان گفت: ایسنا قابل استنادترین خبرگزاری در استان است.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، یحیی رحمتی با حضور در این خبرگزاری به مناسبت روز خبرنگار، با بیان این‌که روز خبرنگار، بهانه‌ای برای عرض تبریک به این قشر است، اظهار کرد: برای افرادی که در عرصه خبر فعالیت می‌کنند، سخت است که در بستری که راست‌گویی هزینه دارد به کار خود ادامه دهند. راست‌گویی در هر جامعه‌ای بستر اعتمادسازی است و باید مورد توجه قرار گیرد.

 

این مسئول ادامه داد: میراث‌فرهنگی با هر خبرنگاری که ارسال دیتا از مبداء جغرافیایی را وظیفه خود بداند، شریک است؛ در واقع حوزه صنایع‌دستی، حوزه تولید اطلاعات است و هر محصولی که به مقصدی ارسال می‌شود، با مضمون ارزش‌های خبری همراه است.

 

وی با تاکید بر این‌که زحمات قشر خبرنگار، زنجان را به چهره‌ای مثبت و مقصد گردشگری تبدیل کرد، افزود: میراث‌فرهنگی از طریق راه‌های حفظ مواریث فرهنگی و انتقال آن به سایر جوامع، به حساس کردن جوامع در قالب اطلاع‌رسانی و نقد می‌پردازد. تا زمانی که ملتی حساس نشوند به این‌که مواریث فرهنگی، ارزش‌های بی‌بدیل بشری به‌شمار می‌رود، هزینه نگه‌داری از مواریث برای دولت خیلی بالا خواهد بود.

 

رحمتی تصریح کرد: مردم باید مطالبه‌گر تربیت شده و مطالبه‌گری در جامعه نهادینه شود. خبرنگاران در این حوزه باید یاری‌گر میراث‌فرهنگی باشند. در حوزه صنایع‌دستی نیز دغدغه دولت‌ها در هر کشوری، اشتغال است. صنایع‌دستی از اصلی‌ترین محصولات است و هویت ملی را با خود به همراه دارد. خوشبختانه ما توانستیم رتبه اول مصنوعات فلزی صنایع‌دستی کشور را به زنجان اختصاص دهیم و این در برابر استان‌هایی مثل شیراز و اصفهان قابل توجه است.

 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان با تاکید بر این‌که هزینه تولید خبری که بر پایه واقعیت منتشر شده، زیاد است، یادآور شد: شبکه‌های اجتماعی باعث شده است که قدرت خبرگزاری‌ها بیشتر شود. متاسفانه برخی خبرگزاری‌ها عامل انتشار اخبار جعلی هستند ولی قد و قامت ایسنا در انتشار اخبار موثق و قابل استناد، مثال‌زدنی است.

 

رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان نیز در ادامه ضمن تبریک به مناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد: ایسنا در شکل‌دهی نوع خبرگزاری در عرصه‌های مجازی، نقش به‌سزایی داشته است. ذات این خبرگزاری دانشجویی است و با خلاقیتی بی‌بدیل و منحصر به فرد شکل گرفته است. خلاق بودن جزو تکالیف جهاد است و خوشبختانه همه کارکنان جهاددانشگاهی با تکیه بر توصیه‌های به‌هنگام مقام معظم رهبری، روی ریلی که تعیین شده است حرکت می‌کنند.


 

کامران جعفری افزود: خبرگزاری ایسنا، هزینه خلاقیت و بر هم زدن سنگرهای اولیه در خصوص انواع مسایل را پرداخت می‌کند تا سایرین الگوبرداری کنند. گاهی اوقات راست‌گویی و حفاظت از ذات خبر به قدری سنگین است که اگر جهاددانشگاهی در نقش پشتیبان ظاهر نشود، تبعات زیادی دارد. خبرنگاران نیز باید تحلیل‌گر مسایل سیاسی و اجتماعی و آینده‌پژوه باشند و نقش ایده‌پرداز برای مسئولان را ایفا کنند. کار خبر خیلی سخت است، البته فناوری به کمک همه آمده است و باید مورد استفاده خبرنگاران باشد.

 

وی تصریح کرد: فناوری زحمت خبرنگاران را دوچندان کرده است؛ چراکه باید قدرت تحلیل خود را ارتقا دهند و در رابطه با هر خبر، اسناد گذشته را مطالعه کنند. این عرصه پر از فراز و نشیب است ولی با حمایت‌های به‌موقع مسئولان و نگاه مثبت سازمان‌ها، می‌توان قسمت کوچکی از دغدغه‌ خبرنگاران را رفع کرد. دنیای امروز هوشمند شده است و احصای اخبار از لایه‌های پنهانی کار بسیار مشکلی است. حمایت از همه دولت‌ها و نقد صحیح، سرلوحه کار ما است. تا نقد نباشد هیچ پیشرفتی حاصل نمی‌شود ولی متاسفانه هنوز هم کسانی هستند که انتقاد را برنمی‌تابند.

 

جعفری خاطرنشان کرد: فرهنگ می‌تواند تولید ثروت کند و جهاددانشگاهی بسترساز این مسیر است. فناوری باعث می‌شود سنت خارج از مرزها گسترش یاید. در این عرصه نیز دست یاری به سوی متولیان امر دراز کرده‌ایم.



انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.