رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان گفت: بسیار خرسندیم از اینکه در راهی گام برمیداریم که منطبق با بیانیه گام دوم انقلاب بوده و امیدواریم در مجموعه جهاددانشگاهی، اقدامات شایستهای انجام شود که مورد لطف ایشان باشد.
به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، کامران جعفری در پخش زنده رادیویی برنامه بیتعارف از رادیو زنجان، اظهار کرد: امسال، سی و نهمین سالگرد تاسیس این نهاد انقلابی است. حمایتهای مقام معظم رهبری طی سالهای گذشته، همواره چراغ راه این نهاد در عرصههای علمی، فرهنگی و پژوهشی بوده است. توجه ویژه ایشان به جهاددانشگاهی جای تقدیر دارد و بسیار خرسندیم از اینکه در راهی گام برمیداریم که منطبق با بیانیه گام دوم انقلاب است و امیدواریم در مجموعه جهاددانشگاهی، اقدامات شایستهای انجام شود که مورد لطف ایشان باشد.
وی با تاکید بر اینکه بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری در بین ائمه جمعه کشور، مسئولیت بسیار سنگینتری بر روی دوش جهاددانشگاهی گذاشته شده است، ادامه داد: طی این چهار دهه، جهاددانشگاهی توانسته به عنوان یکی از نهادهای مورد اعتماد انقلاب با شعار «الگوی ایرانی اسلامی، پیشرفت دانشبنیان و بهرهگیری از نیروهای کارآمد» منشاء خدمات ارزشمندی علیالخصوص در حوزههای آموزش، پژوهش، فناوری و اشتغالزایی باشد.
جعفری افزود: جهاددانشگاهی شعار «ما میتوانیم» را در شکلگیری اقتصاد مقاومتی دانشبنیان عملیاتی و علاوه بر پیشرفتهای مختلف، هویت علمی، آموزشی و پژوهشی خود را طی این چند دهه حفظ کرده است. از رویکردهای مهم این نهاد انقلابی در راستای تحقق اقتصاد دانشبنیان و عدالتمحور میتوان، به تلاش بر اساس تفکر مترقی، عدم وابستگی، دستیابی بومی به دانشهای جدید، حفظ فرهنگ، حمایت از دولتهای مختلف و پشتیبانی از رهبر معظم انقلاب اشاره کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان تصریح کرد: در این نهاد انقلابی، توانستیم فرصتی برای تبدیل تهدیدات به ایدههای نو فراهم کنیم و با همت بالا و بدون استفاده از بودجه جاری دولتی به عنوان نهادی غیردولتی و غیرسیاسی، مجموعه را مدیریت کنیم.
این مسئول ادامه داد: این نهاد به مجموعه الگوساز در کشور تبدیل شده است، گرچه این الگوسازی تبعات و هزینههایی برای جهاددانشگاهی دارد. وظایف جهاددانشگاهی را میتوان در حوزه ترویج، تبلیغ فرهنگ، برنامهریزی فرهنگی و ایجاد آمادگی فکری در قشر جوان دانشجویان و دانشآموزان عنوان کرد. همچنین تالیف و ترجمه و انتشار کتب و نشریات و نتایج تحقیقات و مقالات علمی، انجام تحقیقات توسعهای و کاربردی، پیگیری طرحهای تحقیقاتی تا پایان مرحله نیمهصنعتی، ارائه خدمات علمی و فنی در زمینههای مختلف، حمایت و جذب و تشویق دانشجویان و پژوهشگران، آموزش عالی و مشارکت در ایجاد زمینههای اشتغال، از دیگر وظایف این نهاد است.
وی تاکید کرد: جهاددانشگاهی نهادی انقلابی با هویت اسلامی و برخوردار از منابع انسانی و متعهد و کارآمد است که در کشور موثر و الهامبخش بوده و در توسعه علم و فناوری و فرهنگ با تعامل سازنده در عرصههای ملی و بینالمللی پیشگام و در حال فعالیت است. همچنین به تبع دفتر مرکزی این نهاد، برنامههای توسعهای جهاددانشگاهی بر اساس چهار معاونت در استان پیش میرود.
رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان ادامه داد: اولین و مهمترین اولویت جهاددانشگاهی، معاونت فرهنگی است که متشکل از 12 سازمان است و سازمانهای مختلف طی سالیان مختلف، فعالیت خود را شروع کردهاند. یکی از مهمترین سازمانهایی که ذیل معاونت فرهنگی فعالیت میکند، انتشارات جهاددانشگاهی است با سابقه گسترده در زمینه نشر آثار علمی و دانشگاهی که فعالیت خود را از سال 59 آغاز کرده و تا به امروز، بالغ بر 6000 عنوان کتاب منتشر کرده است.
جعفری با بیان اینکه انتشارات جهاددانشگاهی دو مرتبه رتبه اول را در کشور از آن خود کرده است، یادآور شد: هر 12 سازمان در جهاددانشگاهی زنجان فعال است و بین سایر واحدهای استانی از نظر تنوع فعالیتهای فرهنگی و تعداد برنامههای فرهنگی رتبه یک کشور را داریم.
انتهای پیام