نقش بقاع متبرکه در نشر معارف دینی، حقیقتی انکارناپذیر است و تکریم بقاع متبرکه بی‌تردید در این مسیر راه‌گشا است .


به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، 5 ذی‌القعده به عنوان روز ملی تکریم و بزرگداشت امامزادگان در تقویم 92 که به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 91 رسیده است و همه ساله در 281 امامزاده در سراسر کشور با غبارروبی و آذین‌بندی امامزادگان انجام می‌شود .


پنجم ذی‌القعده روز تجدید عهد با ذریه پیامبر اکرم (ص) و روز تجلیل از مقام شامخ و والای وارثان عترت رسول و امام‌زادگان است؛ بی‌گمان تجلیل از این بزرگواران و پاک‌نهادان که با قدوم خویش، عطر معنویت را در این کشور پراکنده و انوار تابان خاندان عصمت و طهارت را جلوه‌گر شده‌اند، امری ضروری است.


تکریم امامزادگان و بزرگداشت بزرگان یک وظیفه بزرگ همگانی است که حق زیادی بر گردن بشریت دارند، یکی از آثار زیارت همین بزرگداشت‌ها و تکریم است که باعث بقای آثار و پیام‌های بزرگانی که به زیارت‌شان می‌روند، است .


سالیان متمادی پس از شهادت یا ارتحال امام‌زادگان واجب‌التعظیم، هنوز هم پرتوافکنی نور هدایت و معنویت آنان در روح و روان جامعه ولایی ایران جریان داشته و زائران و مجاوران آستان مقدس آنان بهره‌گیری از این نور هدایت و توسل به دامن آنان که توسل به رسول خدا و خاندان مطهرش محسوب می‌شود، موجبات قرب پروردگار را رقم می‌زنند و از فیوضات معنوی آن مدد می‌گیرند .


در هر نقطه‌ای از ایران اسلامی که بقعه‌ای از بقاع متبرکه این پاکان نورافشانی می‌کند، مردمان آن در معنویت و دیانت شهره و زبان‌زدند و این موهبتی است بس عظیم که باید ارج نهاد تکریم و بزرگداشت این امام‌زادگان معظم به مثابه تعظیم شعائر الهی و مصداق «و من یعظم شعائرالله فانها من تقوی‌القلوب» و تجلیل از پیامبر مکرم و عترت پاکش خواهد بود که آثار و برکات آن بیش از هر چیز به جامعه اسلامی‌مان نازل می‌شود.


متأسفانه وهابیون با شرک دانستن زیارت اهل قبور، سعی در به حاشیه راندن بقاع متبرکه دارند و از این جریان به مثابه شرک یاد می‌کنند تا با توسل به این اندیشه، از خود دین علیه دین یاری جویند.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.