مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان از راه اندازی خانه ملیله تا آخر تابستان امسال در زنجان خبر داد و گفت: این اقدام در جهت جهانی شدن زنجان به عنوان شهر ملیله یک ضرورت است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، یحیی رحمتی در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: در استان زنجان 52 کارگاه ملیله وجود دارد و 232 نفر در این کارگاه ها مشغول به فعالیت هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان به کسب رتبه های برتر استان در ارائه خدمات سفر به مسافران اشاره کرد و گفت: براساس نظرسنجی های به عمل آمده از مسافران امنیت استان همواره مورد توجه گردشگران بوده است.
وی به پنجمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم امسال به عنوان مهمترین رویداد گردشگری خارجی در زنجان اشاره کرد و گفت: در این جشنواره گردشگرانی از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، لهستان و ترکیه حضور داشتند.
این مقام مسئول با بیان اینکه به طور میانگین روزانه 30 هزار نفر از این جشنواره بازدید کردند، ادامه داد: این جشنواره با حضور 17 تیم خارجی آشپزی و هشت تیم ایرانی از استان های مختلف برگزار شد.
رحمتی به برپایی نمایشگاه صنایع دستی در کنار این رویداد بین المللی اشاره کرد و گفت: هنرمندان از 18 استان کشور هم در این نمایشگاه حضور داشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان در ادامه خاطرنشان کرد: سال گذشته چهار جلسه کارگروه گردشگری در زنجان برگزار شد که 26 مصوبه تصویب شد که از این تعداد 20 مصوبه اجرایی شده است.
وی همچنین به راه اندازی خانه ملیله تا آخر تابستان در زنجان اشاره کرد و گفت: این اقدام در جهت جهانی شدن زنجان به عنوان شهر ملیله یک ضرورت است.
معاون شهردار زنجان نیز در ادامه این جلسه از برگزاری برنامه های فرهنگی و جشنواره ها برای معرفی ملیله در زنجان خبرداد و گفت: استفاده از ظرفیت ها برای انتخاب زنجان به عنوان شهر پیشرو در بین کشورهای عضو اکو،اجرای المان ها و احجام ملیله، برگزاری دوره های آموزشی ملیله، همکاری در نصب بنرهای ملیله در سطح شهر از جمله اقدامات شهرداری در این زمینه محسوب می شود.
احمدی با اشاره به نامگذاری معابر و میادین در خصوص هنر ملیله کاری و استفاده از استادان مطرح، بیان داشت: پیش بینی غرفه در بازارچه های محلی از دیگر اقدامات در این زمینه است.