مجهزترین و مدرنترین بخش شیمی درمانی کشور توسط موسسه خیریه مهرانه با حضور رئیس انستیتو پاستور ایران و استاندار زنجان افتتاح شد.
به گزارش ایلنا از زنجان، این بخش مجهز به 47 تخت بوده و سیستم احضار پرستار و مکاتبه ای بودن این ارتباط بین بیمار و کادر درمان و روش خدمات رسانی پرسنل به مراجعهکنندگان و سایر تجهیزات بر اساس استانداردهای روز اروپا طراحی شده است. همچنین دومین دستگاه هایپر ترمیای کشور در بخش شیمیدرمانی مهرانه مستقر شده است.
تمامی پرسنل بخش شیمی درمانی در کنار متخصص بودن بومی زنجان هستند و خدمات رسانی به مراجعه کنندگان بر اساس رسالت های بشردوستانه مهرانه و توجه به اصل تکریم ارباب رجوع از تاکیدات مسئولان خیر مهرانه است.
ظرفیت موجود در بخش شیمی درمانی مهرانه 2 برابر ظرفیت شیمی درمانی بیمارستان ولیعصر (عج) است و با آغاز به کار این بخش بسیاری از مشکلات از جمله بالا بودن حجم بیماران در این بیمارستان مرتفع شده است.
هزینه ساخت بخش عمومی آزمایشگاه فوق تخصص مهرانه نیز توسط خانواده مرحومه لیلا (آناهیتا) محمدی به مبلغ یک میلیارد تومان تقبل شده است. گفتنی است افتتاح آزمایشگاه فوق تخصص مهرانه دریچه ای به سوی انجام تحقیقات پژوهش و تشخیص و درمان بیماری سرطان خواهد بود.
اصغر وثوق به عنوان نخستین سخنران، برنامهمحور بودن و کار در راه رضای خدا را دو دغدغه آغاز کار در انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان (مهرانه) عنوان و اظهار کرد: با گذشت این سالها بخشهای مختلف از جمله اقامتگاه، رادیوتراپی و ... و امروز بخش شیمیدرمانی این مرکز افتتاح می شود.
مدیرعامل انجمن مهرانه زنجان با اشاره به موفقیت این انجمن در جذب کمک 700 میلیون تومانی ماهانه از مردم خیر زنجان افزود: این کمکها موجب پوشش دارویی بیماران به صورت 80 تا 100درصدی، ایجاد دفتر مهرانه در شهرستانهای استان و چند شهر استانهای همجوار و درگیر کردن جوانان در امور خیریه را از جمله اقدامات انجام شده در این انجمن است.
وی با اشاره به قابل توجه نبودن اقدامات فرهنگی و اجتماعی در استان زنجان در گذشته تصریح کرد: طی سالهای گذشته به جز از حرکت دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان حرکت جمعی خاصی به غیر از اقدامات انفرادی نداشت، که در حال حاضر تبدیل به اقدامات جمعی شده است.
وثوق استفاده از امکانات و توان مردم در انجام کارهای فرهنگی و اجتماعی که نتیجه آن جلب اعتماد مردمی بود را از جمله اقدامات مهرانه اعلام کرد و گفت: مهرانه با بهرهگیری از اعتقادات مردمی و استفاده از توان و اعتماد مردم موفق به جلب مشارکت مردم در اداره امور مهرانه شده است.
مدیرعامل انجمن مهرانه با بیان اینکه از مجموع 760 نفری کارکنان این انجمن 700 نفر به صورت خیریه با انجمن همکاری میکنند، ادامه داد: وظیفه مسؤولان در قبال مردم و خیران، هدایت کمکهای مردمی به خدمت و پاسخگویی است.
وی شفافیت را اصل مهم در مهرانه دانست و افزود: عمل به وظیه عین شفافیت است و شفافیت دوم گزارش مالی است که این اقدام با بارگزاری گزارش مالی در سایت انجام میشود.
وثوق با تاکید بر قدردانی از مردم زنجان گفت: مردم زنجانی به معنای واقعی کارستان و اقدام بینظیری در راهاندای و حمایت از مهرانه انجام دادهاند.
مدیر عامل مهرانه زنجان با تاکید بر خیرمحور بودن اداره مهرانه زنجان افزود: این مرکز به جز کمکهای مردمی هیچ درآمد دیگری ندارد، ضمن اینکه تلاش میکند به بازار هم بدهکار نباشد.
وی به چالشهای پیش رو برای مهرانه اشاره و تاکید کرد: چالش ناشی از تحریم، نیاز مهرانه به کمک، کمبود دارو و درمان از جمله این چالشها است.
در مهرانه بیش از 6 هزار پرونده برای بیماران مبتلا به سرطان تشکیل شده است.
فوق تخصص خون و آنکولوژی نیز ضمن تاکید بر مدیریت استرس از سوی خود بیمار و اطرافیان وی گفت: اعتقادات مذهبی می تواند در روبرو شدن بیمار با سرطان و تحکیم اراده و تصمیم وی برای ادامه درمان نقش بسزایی ایفا میکند.
مقیمی ادامه داد: مهرانه افتخار می کند که با کادر مجرب خود و فراهم آوردن شرایط ایده آل درمانی همواره همراه خوبی برای درمان بیماران مبتلا به سرطان است.
حقیقی، استاندار زنجان هم با بیان اینکه مهرانه؛ از توانمندی زنجانی ها حکایت دارد، تصریح کرد: حمایت از خیریه های قوی در عرصه سلامت اجتماعی نظیر مهرانه از سرفصل های بی چون و چرای وزارت بهداشت و دولت است