ایرج مقدمی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مراقبت و پیگیری مستمر حفظ و ارتقای سلامتی دانش آموزان امری اجتناب ناپذیر است، افزود: طرح مکمل یاری دانش آموزان هر سال از مهرماه در این استان آغاز می شد که امسال تاکنون این مکمل ها از طرف دانشگاه علوم پزشکی تامین نشده است.
وی با بیات اینکه تغذیه کافی و مناسب از عوامل مهم حفظ سلامتی است، یادآوری کرد: توجه نداشتن به این موضوع می تواند سلامت جسمی، ذهنی و رشد و نمو کودکان را به مخاطره بیندازد.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: تغذیه متعادل عامل مهم یادگیری و موجب رشد تحصیلی و افزایش بازدهی سرمایه گذاری های آموزشی است.
مقدمی اظهار داشت: آهن یاری باید 16 هفته و ویتامین D نیز ماهی یک عدد برای دانش آموزان اجرا شود.
به گفته رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان، در طرح آهن یاری سال تحصیلی گذشته 19هزار و 106 دانش آموز دختر متوسطه اول و 13 هزار و 139 نفر نیز از دانش آموزان دوره دوم متوسطه تحت پوشش قرار گرفتند.
مقدمی اضافه کرد: علاوه بر این، طرح برای 15هزار نفر از دانش آموزان دختر پایه ششم ابتدایی نیز اجرا شد که امسال طرح برای دانش آموزان این پایه اجرا نمی شود.
وی، به اجرای طرح مکمل یاری با ویتامین D اشاره کرد و افزود: 21 هزار و 268 دانش آموز دختر متوسطه اول و 15 هزار و 174 نفر نیز از مقطع دوم متوسطه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: طرح آهن یاری در کلاس درس و در حضور معلم انجام می شود که خوردن این قرص با مذاق برخی از دانش آموزان سازگاری ندارد.
مقدمی خاطرنشان کرد: دانش آموزان در خوردن ویتامین D علاقه و رغبت دارند و این نیز در کلاس درس و در حضور معلم انجام می شود که بهتر است این ویتامین همراه آب میوه بویژه آب پرتقال باشد چرا که در جذب آن موثر است.
به گزارش ایرنا 197 هزار و 186 دانش آموز دختر و پسر در مناطق و نواحی 14 گانه استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.
9505/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.