علی خدایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همه قطارهای مسافربری برای شرکت های خصوصی است و راه آهن مالک واگن مسافری نیست.
به گفته وی، با تلاش های انجام شده در اسفند سال گذشته قطار مسافری جوپار را با 320 نفر ظرفیت وارد خط ریلی شد و روزانه صبح از زنجان - تهران و بعدازظهر نیز تهران - زنجان مسافران را جابجا می کرد.
مدیرکل راه آهن منطقه شمالغرب استان زنجان گفت: این قطار مسافری بعد از فعال شدن 33 درصد ظرفیت آن اشغال می شد که برای شرکت آن به صرفه نبود و از این خط خارج شد.
خدایی خاطرنشان کرد: بر اساس پایش های میدانی انجام شده قطار ریل باس وارد خط راه آهن زنجان – تهران شد.
وی ادامه داد: این قطار روزانه صبح از تهران به سمت زنجان مسافر جابجا می کند و بعدازظهر نیز از زنجان به تهران به مسافران خدمات می دهد.
مدیر کل راه آهن منطقه شمالغرب استان زنجان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ضریب اشغال این قطار از 33 درصد به 85 تا 88 درصد افزایش یافته است.
خدایی افزود: روزانه صبح تعداد 120 مسافر از زنجان به تهران با قطار جوپار تردد می کردند که با حذف این قطار مسافری، واگنی به قطار نگین میانه – تهران با همیت تعداد ظرفیت اضافه شد.
وی تاکید کرد: این برنامه ریزی و جابجایی بیان شده در راستای عملی کردن اقتصاد مقاومتی و بالا بردن ضریب اشغال قطارها انجام شد.
مدیر کل راه آهن منطقه شمالغرب استان زنجان گفت: در حال حاضر راندمان قطارهای مسافربری در این منطقه افزایش یافته است و هیچ کمبود و مشکلی در جابجایی مسافران وجود ندارد.
خدایی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر روزانه 28 رام قطار در منطقه شمالغرب کشور 6 هزار مسافر را جابجا می کنند.
به گزارش ایرنا، راه آهن منطقه شمالغرب کشور مسافران مسیرهای قزوین، تاکستان، ابهر، خرمدره، زنجان و میانه را پوشش می دهد.
با بهره برداری از مسیر ریلی قزوین - رشت این مسیر نیز به خطوط ریلی اصلی راه آهن منطقه شمالغرب کشور اضافه خواهد شد.
راه آهن منطقه شمالغرب کشور از تقسیمات کشوری جغرافیایی تبعیت نمی کند و راه آهن این منطقه در حوزه کاری و شبکه ریلی با حداقل 6 استان در ارتباط است.
9505/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.