به گزارش ایرنا، سجاد صنعتی منفرد شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: از مجموع 710 روستای بالای 20 خانوار استان زنجان، طرح هادی برای 696 روستا تهیه شده است که شامل 98 درصد این روستاها می شود.
وی یادآورشد: برای 55 روستای زیر 20 خانوار هم طرح هادی انجام شده است.
صنعتی منفرد اظهار داشت: قبل از سال 95، هدف اجرای طرح های هادی روستاهای بالای 20 خانوار بود که در آن زمان 100 درصد هدفگذاری محقق شد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان گفت: به علت تغییر آمار جمعیت برخی روستاها به بیش از 20 خانوار و برخی دیگر به کمتر از این رقم رسید که باعث جابجایی ارقام طرح هادی تهیه شده شد.
وی خاطر نشان کرد: از مجموع 710 روستای بالای خانوار در 662 روستا اجرا شده و می توان گفت در 51 درصد روستاها حداقل یکبار اجرای طرح هادی را داشته اند.
صنعتی منفرد میانگین اجرای طرح هادی در روستاهای کشور را هم 42 درصد خواند و ادامه داد: عملکرد زنجان با 51 درصد بیش از میانگین کشوری است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان گفت: تاکنون برای 62 هزار و 326 واحد روستایی از 91 هزار و 265 واخد مسکونی روستایی در کار مشترکی میان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان ثبت اسناد استان، اسناد مالکیت املاک روستایی صادر شده است.
وی اضافه کرد: این طرح و برنامه بر اساس الحاق قانون ساماندهی مسکن برای شهرهای زیر 25 هزار نفر هم داریم که از این محل هم 6 هزار و 229 فقره سند مالکیت صادر شده است.
صنعتی منفرد افزود: مابقی بحث صدور اسناد مالکیت را هم طی برنامه ششم کار مشترک انجام خواهد شد و در این زمینه استاندار زنجان هم تاکید ویژه داده اند که بیش از تعهد و بودجه کار انجام شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان گفت: در بحث طرح بهسازی روستاهای هدف گردشگری برای 10 روستا اقدام شده است که از این میان در رابطه با بحث طرح هادی روستایی تا پایان برنامه پنجم چهار روستا اجرا و در برنامه ششم تاییدیه 6 روستای دیگر از کمیته ملی دریافت شد و چهار روستا هم در دست بررسی است.
وی یادآور شد: روستاهای خوئین، گلابر، ویر و درسجین طرح هادی دارند و برای روستاهای ماری، حاج سیران، شیت، ولیدر، الم کندی و چبدره در برنامه ششم مصوبه آن از کمیته ملی دریافت شده است.
صنعتی منفرد اظهار داشت: طرح منظومه روستایی هم در سطح 17 بخش این استان در دست اجرا قرار دارد که در آن توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، گردشگری و زیر ساختی روستاها پیگیری می شود.
در قالب این طرح در هر استان، روستاها براساس شرایط اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و ظرفیت ها، به تفکیک، منظومه هایی را تشکیل می دهند و هر یک به قطب های فرهنگی، کشاورزی، صنعتی و اقتصادی تبدیل می شوند.
3001/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.