پیش از ظهر امروز، سه شنبه ۲۳ مردادماه، نشست خبری اصحاب رسانه و بازدید از اقدامات و فعالیت ها و ساختمان انجمن خیریه چهارده معصوم (ع) اهواز ، با مدیران و مسئولین این انجمن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، پس از بازدید خبرنگاران از مجموعه انجمن خیریه، حسن نیزاری عضو هیئت مدیره انجمن، ضمن خوش آمد گویی و تبریک روز خبرنگار در تشریح عملکرد مجموعه خود عنوان کرد: خیریه ۱۴ معصوم علیه السلام در سال ۱۳۶۷ بنا نهاده شد .مدیر عامل این انجمن، احمد علی کلاهدوز و مجید شالباف، ریاست هیات مدیره را بر عهده دارند.

وی  در ابتدا تاکید کرد: همه خانواده های تحت پوشش این انجمن از مستمندان آبرومند بوده و اهل تکدی گری نبوده و ما با تحقیق و تفحص آنها را تحت پوشش خود قرار داده ایم. همچنین این مجموعه هیچ گونه وابستگی حزبی، جناحی، سیاسی و قومی نداشته و ندارد. هر اقدامی که صورت می گیرد کاملا انسان دوستانه است.

عضو هیات مدیره انجمن در ادامه گفت: طبق آخرین آمار این انجمن، ۱۳۴۲ خانواده با جمعیتی بالغ بر ۴۷۰۰ نفر را تحت پوشش خود دارد. کسانی که با کمک انجمن به خود کفایی می رسند، از تحت پوشش خارج و خانواده های جدید جایگزین می شوند.

حسن نیزاری اظهار داشت: در حال حاضر این انجمن، ۸۴ نفر در مقطع مهد و پیش دبستانی-۱۶۳۳ نفر در مقاطع مختلف دانش آموزی و ۳۲۰ دانشجو را تحت پوشش خود دارد. ما در موضوعات مختلف خدمات رسانی را به خانواده های نیازمند انجام می دهیم.

وی ضمن تاکید این نکته که انجمن خیریه چهارده مهصوم (ع) به عنوان اولین انجمن خیریه در استان با کار سیستماتیک، به عنوان الگویی برای سایر انجمن های خیریه شد، افزود: انجمن های خیریه محلی هستند برای جمع آوری صدقات و کمک های مردمی در هر سطحی که در توان آن هاست. تمرکز صدقات در یک جا سبب ایجاد یک جریان صحیح در امر خدمت رسانی شده و در نتیجه وسعت کار قابل توجه می شود.

حسن نیزاری اظهار کرد: طی سال گذشته ۲۵ واحد مسکونی توسط انجمن خریداری و در اختیار خانواده های تحت پوشش قرار داده شد. این اقدام نتیجه ی همان تمرکز صدقات و مصرف بهینه آن می باشد.

وی با تاکید بر این نکته که باید فرهنگ کمک به انجمن های خیریه احیا شود، ادامه داد: وقتی انجمن ها عهده دار شناسایی خانواده های نیازمند و کمک رسانی به آنها شوند، دیگر متکدیان حرفه ای با مراجعه به مردم عادی به اهداف خود نخواهند رسید. از طرفی دیگر، چهره شهر پاکیزه نگه داشته می شود.

حسن نیزاری تاکید کرد: از آنجایی که اهواز  به عنوان یک شهر با حاشیه نشینی بزرگ و فقیر، زمینه ی مناسب برای بروز معضلات و معایب اخلاقی  می باشد، اهمیت واحد فرهنگی انجمن مشخص می شود. این واحد خدمات گوناگونی انجام می دهد که احیاگر کودکان بوده و جامعه را در برابر مشکلات و معضلات پیش رو مصون می‌کند. جامعه ای که همه ما در آن زندگی کرده و مسئول یکدیگریم.

در ادامه نشست، احمد علی کلاهدوز، مدیر عامل انجمن چهارده معصوم(ع) عنوان کرد: پس از تاسیس این خیریه، هر یک از خیرین متعهد شدند که هر کدام ۱۴ نفر را به این مجموعه اضافه بکنند. همین روال ادامه پیدا کرد تا امروز که افزون بر ۱۰ هزار نفر عضو، ۲۰ هزار صندوق صدقات و ۱۰۰۰ نفر حامی داریم.

وی افزود: یکی از ۵ شهر محروم کشور، اهواز است. با توجه به نیاز بالای استان، کمک های مردمی بسیار کم است. باید با جلسات منظم و مستمر و معرفی انجمن خیریه، برای مردم محروم شهرمان قدم های مثبتی برداریم.

وی در خصوص اقدامات این موسسه تشریح کرد: ما به هیچ عنوان با ماشین آرمدار انجمن به منازل افراد تحت پوشش مراجعه نمی کنیم. هر سال ۲ بار بصورت سر زده این خانواده ها را مورد بررسی قرار می دهیم به دو دلیل، اول اینکه، اگر در روز اول صحنه سازی کرده باشند متوجه شویم و دیگر اینکه، خانواده هایی که ماخوذ به حیا بوده و برای دریافت کمک مراجعه نمی کنند را شناسایی کرده و تحت پوشش قرار دهیم.

وی در پایان در پاسخ سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه مردم به انجمن ها بی اعتمادند، گفت: ما آمادگی داریم ضمن حفظ کرامت خانواده ها، همراه با خبرنگاران یا خود خیرین، کمک های آنها را با دست خودشان به خانواده های نیازمند تحویل دهیم.

66

77

55

88

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.