مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان روز شنبه در این ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت: هدف از راه اندازی آموزشگاههای فنی مهارتی که توسط اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مجوز فعالیت دریافت کردند فراهم کردن بسترهای اشتغال در مناطق کمترتوسعه یافته استان از جمله باغملک ، ایذه ، لالی، اندیکا، بخش چلو و غیزانیه و شهرستان گتوند بیان کرد.
عبدالنبی سواعدی افزود : در این آموزشگاه ها ، مهارت های فنی متناسب با نیاز هرمنطقه به کارآموزان به خصوص بانوان ارائه می شود.
وی راه اندازی آموزشگاه های بخش خصوصی در استان را مکمل آموزش های فنی مهارتی در مراکز دولتی عنوان کرد و افزود: توسعه آموزش های مهارتی در همه سطوح منجر به ایجاد اشتغال ، درآمدزایی ، کاهش آسیب های اجتماعی ، جلوگیری از مهاجرت های روستاییان به شهرها و کاهش هزینه های خانوارهای شهری و روستایی خواهد شد.
سواعدی با اشاره به اینکه هم اکنون یک هزار و 300آموزشگاه خصوصی آزاد مجاز در سطح استان فعالیت می کنند افزود: راه اندازی مراکز آموزشگاه فنی (خصوصی) در مناطق روستایی و دورافتاده از اولویت های اصلی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان است.
وی با بیان اینکه راه اندازی آموزشگاه های آزاد در مناطق کمتر توسعه یافته و روستایی استان ، زمینه اشتغال پایدار را فراهم می کند افزود: تسهیلات ارزان قیمت برای متقاضیان راه اندازی آموزشگاههای فنی و مهارتی در مناطق روستایی اعطا می شود.
بنابر آمار رسمی اداره کل فنی و حرفه ای خوزستان ، ضریب اشتغال در دانش آموختگان مراکز فنی آزاد استان بیشتر از 90درصد و در مراکز فنی وحرفه ای (دولتی) استان اندکی بالاتر از 50درصد است.
31تیر تا ششم مرداد هفته ملی مهارت نامگذاری شده است.
6065/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.