فرشید بهشتی شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مواردی از این دو بیماری در کشورهای عراق و ترکیه مشاهده شده، گفت: مسافرانی که به این کشورها سفر می کنند و یا مردمی که در ارتباط با مسافران و توریست ها هستند، باید مراقب سلامتی خود نسبت به این بیماری باشند.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه پشه ناقل این بیماری در بصره عراق و ترکیه مشاهده شده ، تاکنون موردی از ابتلا به این بیماری در مناطق مرزی گزارش نشده ولی احتمال انتقال این بیماری وجود دارد.
مدیر شبکه بهداشت خرمشهر گفت: انتقال بیماری ناشی از نیش پشه زیکا علاوه بر بروز اختلالات شدید عصبی در نوزادان می تواند در زنان باردار مشکلاتی در رشد جنین ایجاد کند.
بهشتی افزود: مادر آلوده به این ویروس می تواند ویروس رااز طریق جفت یا در هنگام زایمان به جنین خود منتقل کند.
وی تب، بثورات جلدی، ورم ملتحمه (چشم قرمز) و درد مفاصل را از علائم بارز این بیماری بیان کرد و گفت: سردرد، استفراغ، درد عضلانی و درد پشت چشم از دیگر علایم این بیماری است.
بهشتی به بیماری تب دنگی هم اشاره کرد و گفت: عامل تب دانگ نوعی ویروس است که از طریق پشه ای خاص به انسان منتقل می شود این بیماری در صورت عدم درمان می تواند کشنده باشد.
وی اضافه کرد: ابتلا به این ویروس طی دوران بارداری عوارض جبران ناپذیری را برای مادر و جنین دارد و باعث مرگ جنین و زایمان زودرس می شود.
مدیر شبکه بهداشت خرمشهر ، تب بالا ، سردرد شدید از علایم بارز بیماری دنگی عنوان کرد و گفت: درد شدید پشت چشم ها ، درد مفاصل و عضلات ، ضایعات پوستی و خونریزی لثه ها از جمله علائم شایع بیماری تب دنگی است.
بهشتی با بیان اینکه تا این لحظه، هیچ درمان اختصاصی برای ویروس Zika در دسترس نیست، گفت: استفاده از اسپری ها و لوسیون های مخصوص دفع حشرات برای ممانعت از گزش حشرات از بهترین راه های پیشگیری از بروز این بیماریهاست.
به گزارش ایرنا به طور میانگین روزانه سه تا چهار هزار نفر اتباع خارجی از مرز شلمچه تردد می کنند.
7100/7165/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.