به گزارش ایرنا سردار حیدر عباس زاده عصر یکشنبه در جلسه تشکیل کانون علمی آسیب شناسی خوزستان در دانشگاه جامع علمی کاربردری استان اظهار داشت: نیروی انتظامی در حوزه امنیت عمومی کشور متولی تامین نظم و امنیت است که مانند بسیاری از دستگاه های دیگر جایگاه قانونی و مقبولیت های خود را در جامعه دارد.
وی افزود: محبوبیت بین مردم و تعامل با اقشار مختلف جامعه از مهمترین مسائلی است که در سال های اخیر به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.
فرماندهی انتظامی خوزستان با بیان این که ارتقای جایگاه نیروی انتظامی با محبوبیت ایجاد می شود، گفت: در سال های اخیر به دنبال شرایطی بوده ایم که مردم باید نسبت به حضور نیروی انتظامی در جامعه احساس خوبی داشته و ما را در کنار خود احساس کنند.
وی تصریح کرد: ماموریت های ما در دو بخش ایجابی و سلبی است که ماموریت های سلبی از وظایف و رسالت های اصلی ما بوده و بر اساس قانون با متخلفان بخورد می شود.
سردار عباس زاده اظهار داشت: نیروی انتظامی ارتباط با مردم را مهمترین رکن ماموریت های خود می داند که این رسالت سنگین برعهده معاونت اجتماعی انتظامی است که تاکنون در این زمینه اقدامات خوبی را صورت داده است.
وی بیان کرد: امید است با استفاده از کارشناسان، نخبگان و مراکز علمی جامعه بتوانیم در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی موثر بوده و میزان رضایتمندی مردم را افزایش دهیم.
فرماندهی انتظامی خوزستان گفت 90 درصد کادر و سربازان نیروی انتظامی استان از فرزندان همین خطه بوده و خارج از بدنه مردم نیستند.
وی ادامه داد: اگرچه در برخی موارد ماموران نیروی انتظامی ارتباط خوبی با مردم ندارد اما این امر در تمامی دستگاه ها مشاهده می شود اما تمام تلاشمان بر این است که همچنان این ارتباط را تقویت کنیم.
سردار عباس زاده گفت: سامانه 197 یکی از راهکارهای مناسب برای ارتباط بیشتر و مستقیم مردم با مجموعه نیروی انتظامی برای گزارش ها، شکایت ها و پیشنهادات است که بی شک در کاهش رفتارهای نادرست برخی از ماموران انتظامی استان تاثیر بالایی دارد.
وی گفت: سالانه بیش از یک میلیون نفر در استان با سامانه 110 نیروی انتظامی تماس برقرار می کنند و مشکلات و مسائل خود را اعلام می دارند و این آمار نشان می دهد که نیروی انتظامی جایگاه خود را نزد مردم پیدا کرده که این خلاف نظر برخی ها است که معتقدند مردم اعتماد کافی به نیروی انتظامی ندارند.
فرماندهی انتظامی خوزستان ادامه داد: نیروی انتظامی استان در ماه های اخیر برای رسیدگی به مشکلات مربوط به شرکت گروه ملی در جلسات شورای تأمین استان همواره حضوری فعال و مستمر داشته و در این خصوص دست به یک اقدام قابل توجه زد.
وی تصریح کرد:اگرچه شاید خیلی ها انتظار داشتند که نیروی انتظامی با معترضان برخورد شدید کند اما از آنجا که دغدغه کارکنان گروه ملی به دغدغه ما نیز تبدیل شده بود، پیامی را حاوی تمامی مسائل و مشکلات این شرکت برای مدیران، مسئولان استان و کشوری و در نهایت به مقامات عالی دولت ارسال کردیم که به سرعت نتیجه داد.
سردار عباس زاده گفت: یک روز پس از این پیامک، از بازرسی ویژه دفتر رهبر معظم انقلاب با ما تماس گرفته و اطلاعات تکملیی را در اختیار آن ها قرار دادیم که خوشبختانه نتایج خوبی به منظور رفع مشکلات این شرکت به دنبال داشت.
وی تصریح کرد: همچنین در اعتراضات اخیر مردم در شهرستان های آبادان و خرمشهر سعی شد تا آنجا که امکان دارد با مردم مذاکره کرده و هیچ درگیری ایجاد نشود.
فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: اگرچه در این اعتراضات بیش از 40 نفر از ماموران انتظامی استان و سایر ارگان های امنیتی به دلیل پرتاب سنگ مصدوم شدند اما خوشبختانه این اعتراضات منجر به حادثه ای برای مردم نشد.
وی تصریح کرد: در این روزها بدون این که کوچکترین مشکلی برای شهروندی ایجاد شود مشکلات را پیگیری کردیم که اجرای طرح آبرسانی غدیر به این اعتراض ها خاتمه داد و در حال حاضر نیز پیگیر مشکلات نخیلات این شهرستان ها هستیم.
سردارعباس زاده گفت: اکنون علاوه بر مسئولیت های خود مانند یک دستگاه خدمت رسان در حوزه مسائل اجتماعی نیز پای کار هستیم.
وی یادآور شد: نیروی انتظامی استان در زمینه ریشه یابی سرقت، معضلات بیکاری، حاشیه نشینی ،اعتیاد و تبعیض برنامه های مختلفی را در دستور کار دارد.
جلسه تشکیل دپارتمان آسیب شناسی (کانون علمی ) استان خوزستان متشکل از 9 کارگروه عصر یکشنبه با حضور سردار حیدر عباس زاده فرماندهی انتظامی خوزستان ، حسین حسین زاده معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، جمعی از اساتید دانشگاه ، اعضای شورای شهر و نمایندگان دستگاه های امنیتی استان در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد و این کانون علمی به صورت رسمی کار خود را در جهت بررسی علمی آسیب های اجتماعی بخصوص سرقت در خوزستان، آغاز کرد.
7152/6002
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.