رئیس کمیته تولید و مصرف برق خوزستان گفت: با توجه به افزایش دما از امروز تا یکی دو هفته آینده شرایط بسیار حساس خواهد بود، از مشترکان به خصوص در بخش خانگی می‌خواهیم در مدیریت مصرف نهایت همکاری را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محمود دشت‌بزرگ در پنجمین جلسه کمیته تولید و مصرف برق استان اظهار کرد: با توجه به اقدامات انجام شده مدیریت مصرف و همراهی مردم تا به امروز از پیک مصرف سال گذشته عبور نکرده‌ایم.

وی ادامه داد: با توجه به پدیده خشکسالی ۳ هزار مگاوات از قابلیت تولید نیروگاه‌های برق آبی کاسته شده و طبق برنامه پیش‌بینی شده در زمان پیک، نیروگاه‌های حرارتی ۴ هزار و ۷۰ مگاوات و نیروگاه های برق آبی ۳ هزار ۶۰۰ مگاوات برق تولید خواهند کرد.

رئیس کمیته تولید و مصرف برق خوزستان برآورد پیک بار سال ۹۷ را ۸ هزار و ۶۳۱ مگاوات اعلام کرد و افزود: ۹۶۱ مگاوات کمبود تولید در زمان پیک از طریق نیروگاه‌های صنایع، مدیریت مصرف و تامین بار از طریق خطوط تبادلی جبران می شود، مگر آنکه در کل کشور مشکل تولید داشته باشیم.

دشت بزرگ با بیان آن‌که تغییر ساعت ادارات باعث کاهش بار ۴ تا ۴۰ درصدی بعضی از فیدرها شده، تصریح کرد: براساس دستور رئیس‌جمهور و وزیر نیرو مصارف نباید از سال گذشته عبور کند و لازم است ۲۰ درصد کاهش داشته باشد، دستگاه‌هایی که مصارفی بالاتری داشته باشند معرفی و مدیران آنها عزل می شوند.

وی افزود: امنیت شبکه خط قرمز ماست و به هیچ وجه نباید خدشه‌ای به آن وارد شود، با شرکت‌های توزیع هماهنگ هستیم که اگر بار یک ترانس به ۸۰ درصد رسید یک فیدر از شبکه خارج شود تا به ترانس‌های انتقال و فوق توزیع به دلیل سخت بودن جایگزینی و تعمیرات آسیبی وارد نشود.

رئیس کمیته تولید و مصرف برق خوزستان تاکید کرد: برای حفظ امنیت شبکه در بحث مدیریت مصرف با هیچ نهاد یا سازمانی به جز بخش‌های فنی و تجهیزاتی که امکان کاهش مصرف را ندارند تعارفی نخواهیم داشت.

دشت‌بزرگ با بیان آن‌که سال‌های آینده نیز همین شرایط قابل پیش‌بینی است، بیان داشت: لازم است که شرکت‌های مصرفی و ادارات در حد مصرف خودشان مولدهای اضطراری تولید برق داشته باشند و بار خود را در زمان‌های پیک از روی شبکه بردارند.

وی گفت: با توجه به افزایش دما از امروز تا یکی دو هفته آینده شرایط بسیار حساس خواهد بود، از مشترکان به خصوص در بخش خانگی می‌خواهیم که در مدیریت مصرف نهایت همکاری را داشته باشند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان اضافه کرد: برای مدیریت مصرف در بخش خانگی و کاهش بار سرمایشی دو برنامه کوتاه‌مدت و میان‌مدت وجود دارد، در برنامه کوتاه‌مدت اگر ۲۰ درصد از از مشترکان استان یک کولر اضافه خود را خاموش کنند ۹۰۰ مگاوات مدیرت بار در شبکه صورت می‌گیرد که این کمبود تولید را جبران می‌کند.

دشت بزرگ درباره برنامه میان‌مدت کاهش بار سرمایشی، بیان کرد: از آنجایی که بار سرمایشی شبکه برق خوزستان ۵ هزار مگاوات است، با خرید کولرهای نوین با برچسب مصرف مناسب می‌توان تا ۴۰ درصد در این بخش صرفه‌جویی کرد که معادل ۲ هزار مگاوات می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.