حسین لامی زاده چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعتبار یاد شده در سال 1396 حدود 6 میلیارد ریال بود که این رقم در سال تحصیلی آینده 12 میلیارد ریال است.
وی آگاهی و اطلاع رسانی جامعه از معضلات ناشی از سوء مصرف مواد مخدر را مهم دانست و گفت: در سال 97 همه دستگاههای اجرایی طبق طرح ملی مبارزه با مواد مخدر و چشم انداز 20 ساله موظف به اجرای این طرح شدند.
لامی زاده، با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر تا پایان برنامه ششم توسعه 20 درصد کاهش می یابد، گفت: با توجه به طرح ملی مبارزه با مواد مخدر و برنامه ششم توسعه پیش بینی می شود از سال 1396 تا 1400 حدود 20 درصد کاهش آمار اعتیاد داشته باشیم.
وی افزود: با توجه به داشتن حدود یک میلیون مخاطب دانش آموزی و سه میلیون جمعیت ، باید تمام دستگاههای اجرایی و فرهنگی موجود در استان خوزستان به خصوص استانداری و فرمانداری ها تلاش کنند تا پایان برنامه ششم توسعه آمار کاهش اعتیاد به 20 درصد برسد.
وی تنها راه پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر در جامعه را آگاه سازی دانش آموزان از دوره پیش دبستانی بیان کرد و گفت: برای پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر باید آموزش های لازم را از دوره پیش دبستانی آغاز و تا فارغ شدن دانشجویی ادامه داد.
لامی زاده اظهار داشت: توانمندی ها و قدم های مناسبی در پیشگیری از اعتیاد برداشته شده اما کافی نیست و ما هنوز به این کارها رضایت نداریم.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خوزستان افزود: در سال 96 طرح توانمندسازی دانش آموزان پایه اول و دوم متوسطه در دستور کار قرار گرفت و در این رابطه 25 هزار دانش آموز آموزش های لازم پیشگیری از اعتیاد را فرا گرفتند.
لامی زاده شمار سازمان های مردم نهاد در استان خوزستان را 600 واحد عنوان کرد و گفت: در مجموع با توجه به اینکه 150سازمان فعال هستند بنا داریم که 2.3 این سازمان ها را در قالب کار پیشگیری از اعتیاد فعال کنیم.
وی گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری شالوده تمام آسیب های اجتماعی اعتیاد است و در این زمینه باید کارهای زیربنایی انجام شود.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خوزستان، راه اندازی مرکز ترک اعتیاد TC زنان خوزستان را یادآور شد و گفت: برای نخستین بار مرکز ترک اعتیاد TC زنان استان خوزستان در هفته مبارزه با مواد مخدر راه اندازی شد.
لامی زاده با اشاره به نحوه کار مرکز ترک اعتیاد TC زنان، گفت: این مرکز کار ترک اعتیاد را در مرحله اول انجام می دهد و بعد از درمان اجتماع محور فرد در اجتماع حضور یافته و در مراحل بعدی توانایی خود را بدست می آورد.
وی ادامه داد: امید است مراکز TC در شهرستان های استان خوزستان نیز راه اندازی شود.
7100/6064
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.