محمود دشت بزرگ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در سال های آینده چنین شرایط سختی قابل پیش بینی است، افزود: مشترکان به ویژه در بخش خانگی در مدیریت مصرف برق نهایت همکاری را داشته باشند و شرکت های مصرفی و ادارات در حد مصرف خودشان مولد اضطراری تولید برق داشته و بار خود را در زمان های پیک از روی شبکه بردارند.
وی گفت: اگر بار یک ترانس به 80 درصد رسید، در هماهنگی با شرکت توزیع برق، یک فیدر (تغذیه کننده برق) از شبکه خارج می شود تا به ترانس های انتقال و فوق توزیع به دلیل سخت بودن جایگزینی و تعمیرات آسیبی وارد نشود.
مدیرعامل برق منطقه ای خوزستان افزود: سه هزار مگاوات از قابلیت تولید نیروگاه های برق آبی در خوزستان کاسته شده و طبق برنامه پیش بینی شده در زمان پیک، نیروگاه های حرارتی خوزستان چهار هزار و 70 مگاوات و نیروگاه های برق آبی سه هزار و 600 مگاوات برق تولید می کنند.
وی با بیان اینکه خوزستان هنوز به پیک مصرف برق پارسال نرسیده گفت:پیک بار امسال درخوزستان
هشت هزار و 631مگاوات پیش بینی شده و طبق برنامه، 961 مگاوات کمبود تولید در زمان پیک از طریق نیروگاه های صنایع، مدیریت مصرف و تامین بار از طریق خطوط تبادلی جبران می شود.
دشت بزرگ با اشاره به 2 برنامه برای مدیریت مصرف در بخش خانگی و کاهش بار سرمایشی در خوزستان بیان کرد: اگر 20 درصد از مشترکان خوزستان در برنامه کوتاه مدت یک کولر اضافه خود را خاموش کنند 900 مگاوات مدیرت بار در شبکه صورت می گیرد که این کمبود تولید را جبران می کند.
وی با بیان اینکه بار سرمایشی شبکه برق خوزستان پنج هزار مگاوات است،گفت: می توان با خرید کولرهای نوین با برچسب مصرف مناسب در میان مدت، تا 40 درصد معادل 2 هزار مگاوات در این بخش صرفه جویی کرد.
9770/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.