مدیر جهاد کشاورزی شوش روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا میزان گندم خریداری شده از کشاورزان این شهرستان را 215 هزار تن گندم خوراکی و 21 هزار تن گندم بذری عنوان کرد و گفت: بخشی از محصول گندم تولیدی در شوش به صورت خود مصرفی از سوی کشاورزان استفاده می شود.
علیرضا ملک زاده با بیان اینکه این مقدار محصول گندم از سطح 62 هزار هکتار مزارع طرح محوری برداشته شده است افزود: به طور متوسط از هر هکتار مزرعه حدود 3،5 تن گندم برداشت شده است.
وی بیان داشت: میزان تولید محصول گندم در شهرستان شوش نسبت به سال زراعی گذشته کاهش داشته است اما همچنان کشاورزان شوش در تولید گندم در کشور رکورد دار می باشند.
مدیر جهاد کشاورزی شوش علت کاهش تولید محصول گندم در شهرستان شوش در سال زراعی جاری نسبت به سال زراعی گذشته را که 318 هزار تن گندم خوراکی و بذری بوده ناشی از خشکسالی عنوان کرد و گفت: کشاورزان شوش در سال زراعی جاری به دلیل تامین نشدن آب کافی برای آبیاری مزارع ، ریزگردها ، سرمای شدید اوایل فصل کشت ، گرمای ناگهانی اواخر پارسال در کنار خشکسالی و توفان فروردین ماه متحمل خسارت شدند.
وی افزود:تنها در توفان اواخر فروردین ماه امسال بیش از 21 هزار هکتار از مزارع گندم شوش بین 10 تا 25 درصد خسارت دید.
کشاورزان شهرستان شوش در سال زراعی گذشته با تولید 318 هزار تن محصول گندم از جمله گندم بذری رکورد داری خود را در تولید گندم کشور تداوم بخشیدند.
به شکرانه رکوردشکنی کشاورزان شوش در تولید گندم،جشن شکرانه خوشه های طلایی پارسال برگزار شد.
برای نخستین بار در استان خوزستان روش جدید کشت گندم بر روی پشته در سال زراعی جاری با موفقیت در مزارع شوش اجرا شد.
سالانه 2 میلیون و 300 هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامی در شهرستان شوش تولید می شود.
6068/7280
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.