غلام عباس بهرامی نیا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از موارد اعتراضی کامیون داران کاهش تناژ از ٤٤ به ٤٠ تن بود که با رایزنی های صورت گرفته به حالت اولیه خود برگشت و اجرایی نشد.
وی افزود: بحث دیگر افزایش کرایه بود که برای مسیرهای برون شهری تا ٢٠ درصد و برای مسیرهای درون شهری ١٥ درصد افزایش خواهد یافت.
بهرامی نیا بیان کرد: سهمیه سوخت کنونی کامیون ها که بر اساس پیمایش است، از موارد دیگر اعتراض کامیون داران بود که در این زمینه نیز تلاش شد رایزن هایی با شرکت ملی پخش صورت گیرد.
وی ادامه داد: بحث دیگر، افزایش قیمت محصولات یدکی و پرمصرف خودروها بود که تلاش کردیم با رایزن با وارد کننده ها و حمایت از آن ها، از این افزایش جلوگیری کنیم.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان این که ارائه نحصولات وارداتی با قیمت مناسب تر نیازمند حمایت صنعت، معدن و تجارت است، تصریح کرد: این سازمان باید بر روی نرخ این محصولات کنترل داشته باشد تا با قیمت مناسب وارد بازار شوند.
وی با رد تهدید برخی راننده ها توسط رانندگان خوزستانی کت: تنها در روزهای ابتدای خرداد برخی رانندگان معترض خوزستانی کامیون های خود را در کنار جاده ها متوقف کردند ولی تاکنون تهدیدی از سوی آن ها گزارش نشده است.
گفتنی است از ابتدای خرداد ماه امسال کامیون داران کشور به صورت سراسری در اعتراض به مطالبات خود دست از کار کشیده و از جابجایی بار خوددار کردند.
اعتراض کامیون داران در برخی شهرها باعث هجوم مردم به جایگاه های سوخت شد.
در روزهای گذشته گفت و گوی اتحادیه کامیون داران با وزیر راه منجر به کسب توافقاتی شد که به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان روند بازگشت به کار کامیون داران را فراهم کرده که با کندی در حال انجام است.
٧١٤٨/6008
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.