به گزارش ایرنا سیدعلی بحرینی مقدم روز جمعه در حاشیه بازدید از ناحیه صنعتی شهرستان گتوند با اشاره به اینکه در خوزستان محدودیتی برای پرداخت تسهیلات بانکی به واحدهای صنعتی وجود ندارد افزود: تسهیلات به صورت متفاوت با نرخ سود پنج تا 18 درصد برای پرداخت به واحدهای صنعتی وجود دارد ولی برخی از این واحدها باید تغییر رویه داده و روی بازار فروش، تکنولوژی، خط تولید و صادرات تمرکز کنند چرا که تنها با پرداخت تسهیلات مشکل این واحدهای صنعتی رفع نخواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه به واحدهای صنعتی که شرایط قانونی را داشته باشد تسهیلات پرداخت می شود افزود:به متقاضی که چک برگشتی و بدهی داشته باشد و یا وثیقه ندارد عملا نمی توان تسهیلات پرداخت کرد اما می توان روند پرداخت تسهیلات را برای آن تسهیل کرد.
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان اضافه کرد:واحدهای صنعتی در قبال دریافت تسهیلات باید تضمین بازپرداخت بدهی بانکی را داده و نسبت به فروش محصول تولیدی خود تلاش کنند.
بحرینی مقدم از کلینیک صنعت خوزستان خواست به همراه نمایندگان بانک های عامل هفته آینده در ناحیه صنعتی شهرستان گتوند حضور یافته و نسبت به تهیه شناسنامه برای هر یک از واحدهای صنعتی اقدام کنند تا برای آنها تصمیم گیری شود.
وی افزود: برخی از واحد های صنعتی شهرستان گتوند قطعا شرایط دریافت تسهیلات را ندارند، مگر با تغییر خط تولید و تعویض مجوز، ضمن اینکه تعدادی از این واحد ها باید تقویت شوند.

**نرخ بیکاری در گتوند مناسب نیست
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به وضعیت اشتغال در گتوند گفت: نرخ بیکاری در این شهرستان با وجود داشتن ظرفیت های لازم در بخش کشاورزی و صنعت خصوصا در صنایع تبدیلی و تکمیلی مناسب نیست و از میانگین استانی بالاتر است و باید تلاش شود تا با بهره گیری از این ظرفیت ها نسبت به کاهش نرخ بیکاری در گتوند اقدام شود.
وی با گله مندی از وضعیت نامناسب برخی از واحدهای صنعتی در نواحی و شهرک های صنعتی استان خوزستان گفت: دلایل عمده مشکلات برخی از واحد ها مسایل و مشکلات بانکی، زیرساختی و فقدان روشی مناسب برای برون رفت از وضعیت فعلی است که باید به این موارد رسیدگی شود.

** ضرورت تنظیم توجیه فنی، اقتصادی و مالی
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان افزود:کلینیک صنعت باید گزارش واحدهای مشکل دار را بر اساس تجزیه و تحلیل، توجیه فنی، اقتصادی و مالی مناسب تنظیم کنند تا واحد ها با دریافت تسهیلات بدهکارتر نشود.
بحرینی مقدم گفت: کلینیک صنعت ظرف یک هفته با حضور در ناحیه صنعتی گتوند برای هر واحد طرحی تنظیم کند تا در صورت پذیرش شرایط از سوی سرمایه گذاران بانک ها نسبت به پرداخت تسهیلات به آنها اقدام کنند.
وی خاطر نشان کرد:دولت و مجموعه مسئولان استان برای هر یک از بخش های مختلف منابعی پیش بینی کرده به شرط اینکه فعالان بخش اقتصادی از منابع خمالی خود نیز استفاده کنند.
معاون امور اقتصادی استانداری خوزستان افزود:برای تسریع در راه اندازی کارخانه ها و واحدهای صنعتی نیمه فعالی که بدهی مالیاتی ، بیمه ،آب ، برق و گاز دارند ستاد تسهیل راهکار ارائه کرده است.
بحرینی مقدم گفت:تلاش می شود تا ناحیه صنعتی شهرستان گتوند به عنوان نخستین ناحیه خوزستان به صورت اصولی ارزیابی و حمایت شده تا راهکار و روش موفقیت این ناحیه صنعتی به عنوان یک الگوی موفق در سایر نواحی و شهرک های صنعتی استان اجرا شود.
وی ادامه داد: شرکت شهرک های صنعتی خوزستان نیز آنچه که در زمینه زیرساخت در ناحیه صنعتی گتوند نیاز است به صورت ویژه تامین کند تا مسایل و مشکلات این ناحیه صنعتی هر چه زودتر رفع شود.
به گزارش ایرنا فرماندار گتوند نیز با اشاره به وضعیت و مشکلات ناحیه صنعتی این شهرستان گفت: هر یک از واحدهای صنعتی به تناسب اعتبارات قابل توجهی برای راه اندازی مجدد و یا توسعه واحد صنعتی نیاز دارند.
علی خدری غریبوند به طرح های فعال این ناحیه صنعتی از جمله شرکت دیبا پلاستیک واحد تولید کننده انوع پلاستیک بسته بندی و کشاورزی و شرکت تولید دوغ در این ناحیه صنعتی اشاره کرد و گفت:همه واحد ها با ظرفیت کامل کار نمی کنند، ضمن اینکه برخی از این واحدها به خاطر مشکلاتی از جمله بدهی بانکی، بازار فروش و نداشتن سرمایه در گردش تعطیل شدند.
وی افزود: اگر در سال های گذشته پرداخت تسهیلات به صنعتگران با برنامه ریزی بهتری صورت می گرفت این واحدها اکنون به این وضعیت دچار نمی شدند.
فرماندار گتوند با بیان اینکه برای رفع مشکلات ناحیه صنعتی این شهرستان بانک ها و صنعتگران باید با یکدیگر تعامل داشته باشند افزود: افزود:اگر قرار شد تسهیلاتی به واحدها پرداخت شود، صنعتگران وثیقه مورد نیاز بانکی را تامین کرده و تضمین بازپرداخت تسهیلات را به بانک ها بدهند ضمن اینکه بدهی خود به بانک ها را به روز کنند تا این ناحیه صنعتی بصورت کامل فعال شود.
وی به نامگذاری سال 97 به حمایت از کالای ایرانی از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: باید از تولیدات داخلی حمایت، و این تولیدات را گسترش داد تا بتوان در راستای توسعه اشتغال و کار و تولید داخلی گام برداشت.
به گزارش ایرنا رئیس سازمان صنعت ،معدن و تجارت ،مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان و جمعی از مدیران عامل بانک های استان معاون استاندار را در سفر یک روزه به گتوند همراهی کردند.
در این بازدید صنعتگران،تولید کنندگان و کارآفرینان از نزدیک مسایل و مشکلات خود از جمله تسهیلات بانکی، کمبود منابع مالی، مشکل بازار فروش، بدهی واحدها به بانک ها و مشکل سرمایه در گردش واحدهای تعطیل، نیمه تعطیل و فعال را با هیات مذکور در میان گذاشتند.
ناحیه صنعتی گتوند با دارابودن زیرساخت لازم با هدف اشتغالزایی ، رونق کسب و کار و تولید در زمینی به مساحت 24 هکتار بنا شده و 20 واحد صنعتی در بخش های مختلف در این ناحیه وجود دارد.
7467/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.