به گزارش پنجشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان غلامرضا شریعتی بیان کرد: به دلیل خشکسالی های اخیر و همچنین خشک شدن آب پشت سد آسک به دلیل استفاده بالادستی و مصرف کشاورزی، در 2 روز گذشته آب شرب مردم هندیجان با مشکلاتی روبه رو شد.
وی افزود: از روز گذشته(چهارشنبه) تصمیم گیری شد کلیه کانال های آب کشاورزی بسته شود و آب پشت سد هم اکنون به سطح خوبی رسیده و جریان پیدا کرده است.
شریعتی گفت: از ساعت 15 روز چهارشنبه آب شرب شهرستان هندیجان وصل شده و مشکل آب شرب در روستاهای اطراف به تدریج در حال برطرف شدن است.
وی اظهارکرد: آب شرب به عنوان یک مسئولیت حاکمیتی در اولویت بوده و همه باید برای تحقق این مهم توجه جدی و صیانت داشته باشند.
استاندار خوزستان در مورد وضعیت آب شرب روستایی در هندیجان خاطرنشان کرد: با تمهیدات صورت گرفته و استفاده از تانکرهای آبرسانی و نیز رهاسازی مقداری آب از سد کوثر وضعیت آب روستاهای هندیجان در حال رسیدن به ثبات است.
وی گفت: انتظار می‌رود سازمان آب و برق و شرکت آبفا نسبت به تامین آب شرب مدیریت بهتری داشته باشند تا نیازی به دخالت استانداری نباشد با این وجود مسئولان استان اعم از مدیرکل مدیریت بحران استان، فرماندار شهرستان و خود بنده آمادگی داریم در صورت بروز مشکل نسبت به حل آن کمک کنیم.
عصر چهارشنبه استاندار خوزستان برای بررسی وضعیت آب شرب مردم هندیجان و مشکلی قطعی آب به این شهرستان سفر کرد.
فرماندار هندیجان با تایید قطع 2 روزه آب شرب هندیجان در ایام نوروز گفته بود: بخش زیادی از آب هندیجان از خط سد آسک تامین می شود و کاهش دبی ورودی به سد موجب شد که امکان برداشت از پشت سد وجود نداشته باشد و آب کل هندیجان با قطعی و سهمیه بندی روبه رو شد.
کورش مودت چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه لازمست هر چه سریعتر آب از سد کوثر برای تامین آب شرب شهروندان رها سازی شود افزوده بود: وزارت نیرو باید برای رفع مشکلات آب شرب این شهرستان هر چه سریعتر منابع آب پایدار تخصیص دهد.
وی گفته بود: آب شرب هندیجان از سه خط کارون، آسک و زیدون تامین می شود و اختلال در هر سه خط موجب قطعی آب از روز 29 اسفند در این شهرستان شده و نارضایتی شدید شهروندان این شهرستان را به ویژه در روزهای تعطیلات عید به دنبال داشته است.
شهرستان هندیجان با حدود 38 هزار نفر جمعیت که 31 هزار نفر آن شهری است در جنوب خوزستان قرار گرفته و یکی از بنادر مهم تجاری و صیادی این استان است.
حدود 13 هزار مصرف کننده آب در شهر هندیجان وجود دارد. این رقم غیر از مصرف کنندگان آب روستایی است.
7158/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.