کورش مودت دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: 14 سال از شهرستان شدن هندیجان می گذرد و همچنان برخی از ادارات مانند ثبت اسناد و املاک، بنیاد مسکن، محیط زیست و اوقاف و امور خیریه در این شهرستان مستقر نشده اند.
وی با بیان اینکه سهمیه نیروی انسانی برخی از این ادارات از طریق آزمون استخدامی جذب شده است گفت: این نیروها به دلیل مستقر نبودن اداره های مربوطه در هندیجان در سایر مناطق استان مشغول فعالیت هستند در حالی که برای خدمت به مردم این شهرستان استخدام شده اند.
فرماندار هندیجان ادامه داد: استقرار اداره ثبت اسناد و املاک یک ضرورت در این شهرستان است و با وجود پیگیری و تلاش برای استقرار این اداره برای رفع مشکلات مردم و تسهیل در انجام خدمات، ولی تاکنون این اداره کل نسبت به استقرار نمایندگی خود اقدامی نکرده است.
مودت گفت: در جلسه شورای اداری آذر 94 مدیرکل وقت ثبت اسناد و املاک خوزستان با بیان اینکه چارت سازمانی و نیروهای اداری هندیجان جذب و در صورت تعیین مکان آمادگی استقرار در یک ماه آینده در شهرستان را داریم، اقدام به اجاره یک ملک مناسب و تعمیر و تجهیز از سوی شورای اسلامی شهر شد ولی با وجود پرداخت 2 سال اجاره در این مکان مستقر نشدند.
وی با بیان اینکه این ادارات کل هیچ کمکی برای استقرار نمایندگی خود در شهرستان نمی کنند افزود: هم اکنون برای استقرار این اداره یک طبقه کامل یک ساختمان نوساز اداری در نظر گرفته ایم ولی این اداره کل، درخواست مالکیت قطعی کل ساختمان را کرده است.
فرماندار هندیجان با تاکید بر اینکه همه ما باید در جهت حل مشکلات مردم گام برداریم گفت: نباید با سخت گیری و مشکل آفرینی در مسیر خدمت رسانی به مردم خللی ایجاد کرد.
وی ادامه داد: نمایندگی پخش فرآورده های نفتی از دیگر اداراتی است که با داشتن تعداد بالای شناورها، شامل لنج های صیادی و تجاری و قایق های صیادی و همچنین جمعیت بالای کشاورز باید در هندیجان حضور فعال داشته و پاسخگوی مشکلات آنها باشد و مستقر نبودن آن به صورت ثابت موجب اعتراض این قشر شده است.
وی افزود: مکان نمایندگی پخش فراورده های نفتی از سوی سندیکای لنج داران اختصاص و تجهیز شده و هر ماه هزینه آن پرداخت می شود و هیچ توجیهی برای مستقر نشدن ثابت این نمایندگی،و پاسخگویی به مردم وجود ندارد.
وی ادامه داد: از سال 94 اداره اوقاف و امور خیریه با اختصاص مکان مناسب در هندیجان آغاز بکار کرد ولی تاکنون این اداره فعالیت مناسبی در این شهرستان نداشته و تنها اسم آن وجود دارد.
مودت خاطرنشان کرد: شهرستان هندیجان دارای 16 امام زاده از جمله امامزاده عبداله فرزند امام محمد باقر(ع)، میر نعمان و تعدادی اماکن موقوفی است و انتظار می رود با حضور کامل اداره اوقاف و امور خیریه کارهای فرهنگی با کیفیت و کمیت بیشتری در این شهرستان انجام شود.
وی گفت: برای استقرار اداره محیط زیست نیز پیگیری زیادی صورت گرفته و مکانی نیز برای استقرار آن مشخص شده و امیدواریم هر چه سریعتر با تامین نیروی انسانی، فعالیت خود آغاز کند.
وی با اشاره به لزوم استقرار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در هندیجان افزود: روستاییان این شهرستان برای گرفتن یک پروانه ساخت یا گاهی استعلامات مختلف فاصله 120 کیلومتری(45 کیلومتر تا هندیجان و 75 کیلومتر تا ماهشهر) را طی می کنند تا موفق به انجام کار خود شوند.
وی گفت: با اختصاص مکان مناسب آمادگی لازم برای استقرار این اداره را داریم و زمین لازم را نیز برای ساخت یک مکان ثابت در اختیار اداره کل مربوط قرار می دهیم و امیدواریم با همکاری بنیاد مسکن بتوان در جهت رفع و کاهش مشکلات روستاییان گام برداشت.
شهرستان هندیجان در جنوب خوزستان قرار گرفته و یکی از بنادر مهم تجاری و صیادی استان است.
هندیجان در سال 1382 با جدا شدن از ماهشهر به شهرستان ارتقا یافت.
7163/ 6037
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.