استاندار خوزستان گفت: مردم خوزستان از همه سو تحت فشار هستند و تحمل فشارهای جدید از ناحیه خاموشی را ندارند؛ از امروز باید بدانیم که در تابستان با چه وضعیتی رو به رو خواهیم بود.

به گزارش‌خبرنگار ایلنا از خوزستان، غلامرضا شریعتی در جلسه بررسی وضعیت صنعت برق خوزستان و آمادگی برای تابستان ۹۷ با حضور معاون وزیر نیرو، اظهار کرد: بحران خاموشی‌های سال قبل ضعف‌های ما را در قسمت های مختلف آب و برق روشن کرده و ضرورت بحث پدافند غیر عامل در این موارد را برای ما بسیار جدی کرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در یک سال گذشته برای پایداری شبکه برق، بیان کرد: اقدامات موثر شروع شده، باید با سرعت بیشتری پیگیری شود تا این عقب ماندگی‌ها جبران و دغدغه‌های خاموشی به حداقل برسد.

استاندار خوزستان افزود: صنعت برق استان را، پاییز - زمستان گرد و خاک داخلی و در بهار - تابستان ریزگردها تهدید می کنند، با در نظر گرفتن گرمای بالای ۵۵ درجه در بیشتر ماه های گرم سال لازم است توجه کشوری بیشتری به وضعیت برق استان شود.

شریعتی از تصویب ۵۰ میلیارد دلار برای صنعت برق استان خبر داد و گفت: از این مبلغ تنها تنها ۴۰ درصد آن مصوبه دولت است و بقیه باید از راهکار های اوراق مشارکت و امثالهم تامین شود.

وی با اشاره به پیک بار ۸۲۲۰ مگا وات در تابستان ۹۶ و رشد شش تا هشت درصدی آن برای تابستان ۹۷ تصریح کرد: از مجموعه وزارت نیرو و مدیریت شبکه برق خواهشمندیم در صورت خاموشی های با برنامه و احتمالی، این خاموشی ها را به مناطق سردسیر کشور بدهند که قابل تحمل تر باشد.

استاندار خوزستان بیان کرد: لازم است که نیروگاه های سیکل ترکیبی را در استان افزایش دهیم تا وابستگی به نیروگاه های برق آبی کاهش یابد، هر چند در یک دهه اخیر تنها دو نیروگاه سیکل ترکیبی در بهبهان و ماهشهر ایجاد شده و ایجاد بقیه نیروگاه های ترکیبی (فاز هفت و هشت رامین، امیدیه، دزفول، حمیدیه و ..) متوقف شده است.

وی با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی تولید نیروگاه های برق آبی بر اساس پیش‌بینی‌ها به خاطر خشکسالی گفت: یک راه این است که شبکه سراسری از نیروگاه های برق آبی استان برق نخواهد تا بتوانیم با تعداد ساعت پایین تر در تولید مشکل را حل کنیم، راه دیگر تامین کمبود مورد نیاز از شبکه های مجاور است که ممکن است در زمینه انتقال با محدودیت هایی رو به رو شویم و راه بعدی راه اندازی نیروگاه های سیار ۲۵ مگاواتی در نقاط بحرانی مانند شمال خوزستان است، راه موثر دیگر مدیریت مصرف و تعطیلی ادارات در ساعت مشخصی است.

گفتنی است، همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی به همراه داوود فرحزاد مدیر عامل مدیریت شبکه برق ایران و سید زمان حسینی معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر برای بررسی آخرین وضعیت شبکه برق خوزستان و آمادگی برای تابستان ۹۷ به استان سفر کرده و با مدیران برق و استاندر جلساتی برگزار کردند، معاون وزیر نیرو و تیم همراه از نیروگاه رامین نیز بازدیدی داشتند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.