به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی شامگاه سه شنبه در نشستی با فعالان فرهنگی و سیاسی استان در اهواز با بیان این که تمدن نوین ما هم دعوت دارد و هم دعوا اظهار کرد: این تمدن داعیه اداره زندگی انسان را دارد و از آن سو نیز برای این که می تواند به عنوان تمدن برتر در مقابل تمدن های دیگر خودنمایی کند با آنها دعوا دارد.
وی با اشاره به اینکه تمدن نوین ما می تواند بسیاری از ملت ها را بیدار کند گفت: امروز منطقه، بیداری را احساس می کند و مردم هویت اسلامی خود را بازیافته اند و می خواهند به عنوان مسلمان زندگی کنند.
تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: اصل بیداری و اصل هویتی بازیافته هیچ گاه تغییر نمی کند و به طور کلی قابل تغییر نیست.
وی توضیح داد: امروز به برکت انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) ملت ایران گام هایی بلند در حوزه عزت و افتخار برداشته و به ارزش های بسیاری رسیده است اما چرا در برخی از حوزه ها رضایت مردم و رهبری و یا رضایت برخی از نخبگان را به همراه نداریم.
رئیسی تاکید کرد: اگر روی این نارضایتی بازنگری صورت گیرد و آن را تحلیل کنیم مشخص می شود اما به طور کلی باید گفت هر جا که به گفتمان رهبری عمل کردیم در آن حوزه موفق بوده ایم.
وی یادآور شد: گفتمان ولایت در همه زمان ها یکسان است چرا که یک ارزش محسوب می شود و ارزشها تغییر ناپذیرند اما روشها تغییر می کنند.
تولیت آستان قدس رضوی با تسلیت شهادت حضرت فاطمه (س) و بیان این که تمام زندگی آن حضرت الگو و درس است گفت: خطبه حضرت فاطمه (س) دارای چهار محور اساسی قرآن، علی(ع)، عدالت و انسان و نجات انسان است.
وی تاکید کرد: دغدغه ایشان به عنوان الگوی بشریت دغدغه جامعه توحیدی و حفظ مدینه النبی با شاخصه های مهم معنویت، اخلاق و عدالت است، البته سنگ زیربنای این مدینه النبی توحید است.
رئیسی گفت: همه تلاش پیامبر (ص) تشکیل جامعه ای مبتنی بر قرآن و دین بود که برای شکل دادن این جامعه قرآنی چهار اصل اساسی زکات، نماز، امر به معروف و نهی از منکر لازم است.
وی ادامه داد: آنچه فاطمه (س) در زمان خودش شاهد بود آفت بزرگ به قهقرا رفتن و بازگشت دوباره جریان جاهلی، افکار جاهلی و عمل جاهلی بود.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: پیغمبر اکرم (ص) مردم را از بت پرستی به خداپرستی، از تشدد و تفرقه به انسجام و وحدت، از دربندی به آزادی، از بی توجهی به بسیاری از اقشار و زنان و دختران به توجه به بخش عظیم انسان ساز رساند.
وی گفت: پیامبر مدنیتی برای جامعه بشری پیش آورد که در برابر تمدن رم و ایران و دیگر تمدنهای آن روز بزرگترین تمدن بشری بود.
رییسی خاطرنشان کرد: پیامبر جامعه ای می خواست بنا کند که این جامعه به برکت دین روی پای خود بایستد و از هیچ قدرتی نهراسد و به سخن بیگانه اهمیت ندهد و تنها رضای خدا هدف او باشد.
وی گفت: باب حکمت و دانش و آنچه برای عزت و آینده بشریت، درب خانه پیغمبر (ص) و ائمه اطهار است.
7164/6064
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.