به گزارش ایرنا کیامرث حاجی زاده روز دوشنبه در نسشت بررسی و اتخاذ تصمیم گیری درخصوص مقابله با سیلاب احتمالی اظهارکرد: وضعیت شهرداری در بحران های شهر اهواز در حد حضور در جلسات است از شهرداری می خواهیم نسبت به تعهداتش در ستاد بحران اقدام کند.
وی توضیح داد: مدیریت بحران استانداری خوزستان مربوط به کل خوزستان است و تنها متعلق به شهر اهواز نیست، لذا شهردار به عنوان رییس ستاد بحران شهر اهواز یا معاون شهردار باید در همه جلسات ستاد بحران حضور داشته باشند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان بیان کرد: 13 سالن چند منظوره مدیریت بحران در کل خوزستان وجود دارد که بیشتر شهرها این سالن ها را بازگرداه اند اما شهرداری اهواز سالن چند منظوره بحران اهواز را که به فرهنگسرا تبدیل شده هنوز بازنگردانده است.
وی ادامه داد: نامه نگاری‌ متعدد برای بازپس گیری ان انجام شد که در آخرین نشست شهردار وعده داد با توجه به تبدیل شدن این سالن به فرهنگسرا یک سالن در شرق و یکی در غرب اهواز احداث کند.
حاجی زاده بیان کرد: پس از آن از ما خواستند که زمین در اختیار شهرداری قرار دهیم تا آن را بسازند که دو زمین در دو نقطه مورد نظر در اختیار شهرداری قرار دادیم و این بار اعلام کردند که اعتبار آن را نیز در اختیارشان قرار دهیم تا آن را احداث کنند.
وی بیان کرد: تاکنون با وجود اعطای زمین هیچ سالنی ساخته نشده برای همین از شهردار می خواهیم همان سالن چند منظوره بحران را به مدیریت بحران استانداری بازگرداند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان ادامه داد: در مساله تخریب چند منزل مسکونی در منبع آب اهواز شهرداری و عوامل آن پس از ما بر سر حادثه رسیدند و با ورود مستقیم شخص استاندار تخلیه و تخریب 40 خانه انجام شد.
وی با بیان اینکه خوزستان با توجه به شرایط جغرافیایی و توانمندی‌ پشتیبانی به هفت قطب تقسیم بندی شده گفت: قطب نخست اهواز، حمیدیه، باوی، کارون، دشت آزادگان، قطب دوم دزفول، اندیمشک، شوش، گتوند، قطب سوم مسجدسلیمان، شوشتر، اندیکا، لالی، قطب چهارم، رامهرمز، ایذه، باغملک، هفتگل، قطب پنجم، بهبهان، آغاجاری، امیدیه، قطب ششم ماهشهر، هندیجان ، رامشیر، و قطب هفتم ، آبادان، خرمشهر، شادگان است.
حاجی زاده تاکید کرد: با توجه به بحران های استان دستگاه های اداره کل حمل و نقل پایانه ها، هلال احمر و اورژانس خوزستان در همه شرایط باید آماده باش باشند.
معاون عمرانی استاندار خوزستان نیز با اشاره اخطاریه هایی که در حوزه ریزگردها و سیلاب از سوی هواشناسی و بحران در هفته جاری داده شده بیان کرد: برنامه تعطیلی مدارس و کاهش ساعات اداری تنظیم شده و توزیع ماسک نیز باید به دقت مد نظر قرار گیرد.
فرامند هاشمی زاده اظهار کرد: پایگاه های امدادی و شبکه های بهداشت و درمان با توجه به وقوع پدیده گرد و غبار برای پذیرش کسانی که با مشکلات مربوط به این مساله رو به رو می شوند باید در حالت آماده باش باشند.
وی توضیح داد: با توجه به وقوع گرد و غبار و بارندگی پس از آن شرکت توزیع برق و سازمان آب و برق خوزستان در صورت قطعی ناگهانی برق در آمادگی کامل قرار داشته باشند.
معاون عمرانی استاندار خوزستان ادامه داد: با توجه به امکان وقوع سیلاب به عشایر و کسانی که در حاشیه رودخانه ها یا در مسیر سیلاب قرار دارند باید اطلاع رسانی دقیق صورت گیرد.
وی ادامه داد: ماشین آلات مشخص شده از سوی ستاد بحران از همین امروز به مکان های مورد نظر ارسال شوند.
فرماندار اهواز گفت: دستورالعمل ها به شهرداری اهواز ابلاغ شده و ما اطمینان داریم که آنها پیگیر دستورالعمل ها خواهند بود و نگران عقب ماندن شهرداری در این حوزه نیستیم.
7164/ 6037
خبرنگار: عاطفه جوادی ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.