مهرداد شریفی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه مشخص نیست این آب های عرضه شده اصلا تصفیه می شود یا به صورت خام است، افزود: فروش آب تصفیه در سوپرمارکت ها از دیگر مسایلی است که سبب به خطر افتادن سلامت مردم می شود زیرا این بشکه ها چندین بار مورد استفاده قرار می گیرند ضمن اینکه نظارتی بر نحوه تصفیه آب آنها نیست.
وی یادآور شد: انتظار می رود پلیس راهور و سازمان صنعت و معدن برای جمع آوری موتورهای سه چرخ حامل بشکه های آب اقدام کنند.
وی با تاکید بر اینکه آب شرب اهواز عاری از هرگونه میکروب است ادامه داد: سطح پایین کیفیت آب شرب اهواز بیش از هر امر دیگر ، ناشی از فرسوده بودن لوله های انتقال آب است.
وی در بخشی دیگر به معضل فاضلاب های روباز در اهواز اشاره و خاطر نشان کرد: بیشتر مغازه های فست فودی و آشپزخانه های سطح شهر مجهز به دستگاه چربی گیر نیستند که تخلیه فاضلاب آنها، سبب گرفتگی و فاضلاب و در نهایت ایجاد بوی بد در سطح شهر می شود.
وی ادامه داد: امسال بارش جدی باران در اهواز نداشتیم اما در صورت بارش شاهد گرفتگی گسترده فاضلاب خواهیم بود. همچنین لازم است تا شهرداری چاره ای برای فاضلاب های روباز شهر بیندیشد.
آب اهواز از رودخانه کرخه، کارون و خط لوله آب حیات تامین می شود اما شوری آب و کدر بودن رنگ آن سبب شده تا شهروندان برای تهیه آب مورد نیاز خود به دستگاه های تصفیه آب خانگی و یا فروشندگان عرضه کننده آب شیرین مراجعه کنند.
9887 / 6037
خبرنگار: ندا رضاپور ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.