به گزارش ایرنا روستای گاومیش آباد شرقی از توابع بخش مرکزی شهرستان دزفول در حالی که به اندازه عرض یک کانال آبیاری کشاورزی با شهر دزفول فاصله دارد در محرومیت بسر می برد.
به گفته آنان این روستا با حدود پنجهزار نفر جمعیت از داشتن کتابخانه ، سالن ورزشی و آب شرب پایدار محروم است.
یکی از اهالی این روستا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت:نام این روستا گاومیش آباد شرقی است که این نام زیبنده اهالی نیست. فرزندان ما از بردن نام محل زندگی خود صرفا به دلیل اسم آن خودداری می کنند.
یکی از اعضای شورای اسلامی این روستا نیز ادامه داد:روستای گاومیش آباد شرقی با حدود یکهزار خانوار بالای پنج هزار نفر جمعیت دارد و در گذشته یک روستای دامداری بوده ولی اکنون اکثر اهالی این روستا کشاورز و دارای شغل های دیگری هستند.
عیسی پناهی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 50 خانوار این روستا دامدار هستند گفت: با گذشت سالها این روستا از حالت دامداری سنتی خارج شده و اکنون مسکونی است ولی هنوز نام گاومیش آباد از این روستا برداشته نشده است که به علت واقع شدن این روستا در مجاورت رودخانه دز اهالی روستا خواستار تغییر نام آن به روستای ساحلی هستند.
وی ادامه داد:تاکنون نامه نگاری های زیادی در سالهای گذشته برای تغییر نام این روستا از سوی اهالی انجام شده و موافقت هم شده ولی اقدامی نشده است .
وی جابجایی دام را یکی از مشکلات دیگر اهالی این روستا عنوان کرد و گفت:جابجایی دام و رهاکردن فضولات دامی در خیابانهای این روستا مشکلات بهداشتی برای اهالی ایجاد کرده که در این خصوص نیز پیگیری هایی شده که نتیجه بخش نبوده است.
پناهی اضافه کرد :با وجود مجاورت این روستا با شهر دزفول که فقط با یک کانال از شهر جدا شده اهالی این روستا خواستار الحاق گاومیش آباد به شهر هستند تا از امکانات شهری بهره مند شوند.
وی دیگر مشکلات این روستا را کمبود فضای آموزشی عنوان کرد و گفت:در حال حاضر یک دبستان فرسوده در این روستا وجود دارد که هفته گذشته با سفر وزیر آموزش و پرورش به شهرستان دزفول عملیات ساخت یک دبستان در این روستا آغاز شد که امیدواریم در کنار این دبستان یک مدرسه راهنمایی نیز احداث شود تا مشکل ادامه تحصیل دانش آموزان این روستا برطرف شود.
بخشدار مرکزی دزفول نیز در خصوص تغییر نام این روستا به خبرنگار ایرنا گفت:نامه نگاری لازم برای تغییر نام روستای گاومیش آباد به روستای ساحلی دزفول به وزارت کشور انجام شده ولی تغییرات در تقسیمات کشوری زمان بر است .
نصراله فخرمجدیان در خصوص الحاق این روستا به شهر دزفول نیز گفت:الحاق روستا به شهر نیازمند مطرح شدن در کمیسیون های وزارت کشور و امری زمان بر است که دراین خصوص اقدامی نشده است ضمن اینکه مشکلات روستاها با وجود دهیاری سریعتر رفع می شود وبرای ارائه خدمات، نیازی به الحاق به شهر نیست.
وی در خصوص مشکل تردد دام در سطح روستا نیز گفت:با توجه به اینکه گاومیش آباد یک روستای دامداری است نمی توان دام را از منطقه خارج و اهالی را به نوعی مصرف کننده کرد ولی به خاطر پیگیری اهالی تاکنون این موضوع بررسی شده و یک مکان در نزدیکی روستای بن جعفر برای دام این روستا در نظر گرفته شد که به علت اعتراض اهالی روستای بن جعفر موضوع منتفی شد .
وی افزود:در حال حاضر به دنبال فراهم کردن زمینی برای دام اهالی این روستا هستیم .
بخش مرکزی با 38 روستا پرجمعیت ترین بخش شهرستان دزفول است.
7278/6068
خبرنگار:رقیه کردی-انتشار:محمدعلی فریدپناه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.