به گزارش ایرنا منصور کتانباف نصب یکشنبه در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی شهر اهواز با اشاره به اینکه بالغ بر 110هزار میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه ها نیاز است افزود: پروژه های تعریف شده حداقل نیازهای شهر اهواز است.
وی با بیان اینکه شهر اهواز در مبحث توسعه عقب افتادگی های بسیاری دارد یادآور شد: پیش بینی اعتبار لازم جهت پروژه های پنج سال آینده شهر اهواز به جزء اعتبار مورد نیاز درخصوص تکمیل متروی اهواز است.
کتانباف نصب با تاکید بر لزوم مشارکت شهروندان در اداره شهر تصریح کرد: اهواز یکی از شهرهای اصلی مولد ثروت در تمام زمینه ها مانند نفت، پتروشیمی، تجارت و کشاورزی است.
وی با بیان اینکه گردش مالی خوزستان پس از تهران در جایگاه دوم قرار دارد گفت: دوازده سال از آغاز به کار متروی شهر اهواز می گذرد اما هنوز حتی بخشی از آن افتتاح نشده است.

**تکمیل خط اول متروی اهواز ظرف 20 ماه آینده به شرط تامین اعتبار
شهردار اهواز با اشاره به اینکه برای راه اندازی متروی اهواز(از فرودگاه بین المللی تا میدان ساعت) شش هزار میلیارد اعتبار نیاز است خاطر نشان کرد: به این مبلغ باید هزینه تجهیز و ناوگان را هم باید اضافه کرد.
وی خطاب به نمایندگان کلانشهر اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نمایندگان باید از طریق بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه کشور پیگیر تحقق اعتبار سه هزار میلیارد ریالی اوارق شارکت و 560میلیارد ریالی اوراق خزانه باشند.
کتانباف نصب با اشاره به اینکه پروژه مترو اهواز در یک سال گذشته متوقف شده بود یادآور شد: در یک ماه چرخ های پروژه به حرکت درآمد اما ادامه این مسیر نیازمند تزریق پول است در غیر این صورت علاوه بر راکد شدن پروژه باعث بی اعتمادی پیمانکار می شود.
وی شاه کلید حل مشکلات پروژه متروی اهواز را تزریق پول دانست و اظهار کرد: با تامین اعتبار قطعا ظرف بیست ماه آینده شاهد جابجایی مسافر در این ناوگان خواهیم بود.

**شرایط شهر اهواز بغرنج است
شهردار اهواز با تاکید بر اینکه درحال حاضر دخل و خرج شهرداری اهواز با یکدیگر همخوانی ندارد گفت: با این وجود تکمیل پروژه های عمرانی شهر در دستور کار قرار دارد. برای اصلاح چهره شهر از دستفروشان باید حداقل بیست بازارچه ساخته شود.
وی با بیان اینکه شرایط شهر بغرنج است افزود: باید کمیسیون بحران و انرژی به استان خوزستان سفر کنند تا با همکاری استانداری شرایط استان و شهر اهواز ساماندهی یابد.

**سهم هفت هزار میلیارد ریالی اهواز از حق آلایندگی ها
کتانباف نصب با انتقاد از اینکه در شهر اهواز به عنوان بزرگترین تولیدکننده نفت حتی یک ریال بابت آلایندگی ها پرداخت نمی شود تصریح کرد: از ده هزار میلیارد ریال حق آلایندگی ها 70درصد آن سهم شهر اهواز است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه در شهر اهواز باید هزار و 200 دستگاه اتوبوس شهری فعال باشد خاطر نشان کرد: درحال حاضر تعداد این اتوبوس ها کمتر از 260 مورد است.
شهردار اهواز درخصوص عدم دریافت ارزش بر افزوده مناطق محروم افزود: شهرداری بابت ارائه خدماتی که به مناطق عین دو، ملاشیه و زرگان می کند مالیات بر ارزش افزوده ای دریافت نمی کند. هرماه فقط مبلغ هفتاد میلیارد ریال بابت جمع آوری پسماند در این محله ها هزینه می شود.

مجری متروی اهواز شرکت کیسون است که در سال 1385 کار را تحویل گرفت و قرار بود آن را پنج ساله به اتمام برساند اما این طرح اکنون تنها حدود 27 درصد پیشرفت دارد و به گفته مسئولان در 2 سال گذشته پیشرفت کار تقریبا صفر بوده و کارگاه نیز تعطیل بوده است.
خط 2 قطار شهری اهواز نیز با 20 کیلومتر طول و 21 ایستگاه از شمال منطقه کیانپارس تا جنوب شرق اهواز (دانشگاه نفت) امتداد می یابد. کلیات این خط در سال 1388 در شورای عالی ترافیک تصویب و گام مطالعات آن از سال 1390 آغاز شده است.
هوشنگ خندان دل معاون وزیر کشور نیز مردادماه امسال با انتقاد از عملکرد پیمانکار متروی اهواز گفت: پیمانکار این طرح عملکرد شایسته ای نداشته و شهرداری به عنوان کارفرما باید هر چه زودتر تکلیف خود را با چنین پیمانکاری روشن کند.
6064
خبرنگار: ندا رضا پور** انتشار: محسن بهاروند
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.