مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: حمل و نقل ریلی انواع کالا از طریق بندر امام خمینی(ره) طی پنج ماهه نخست سال جاری از رشد چشمگیری برخوردار بودهاست.
به گزارش ایلنا از خوزستان، عبداللهی در این باره گفت: با اشاره به اهتمام مشترک مدیران سازمان بنادر و دریانوردی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران برای افزایش سهم حمل و نقل ریلی در بنادر کشور، از رشد ۵۰ درصدی جابجایی بار از این طریق خبر داد.
وی با اشاره به رشد ۴۳ درصدی تعداد واگنها طی بازه زمانی یادشده،افزود: یک میلیون و ۴۵۰ هزار تن انواع کالا بوسیله ۲۳ هزار دستگاه واگن از مبدأ این مجتمع بندری به اقصی نقاط کشور جابجا شدهاست.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) اظهار امیدواری کرد: با توجه به متصل بودن این بندر به شبکه سراسری راه آهن کشور و سایر اقدامات به عمل آمده، تا پایان سال سهم حمل و نقل ریلی در این بندر از مرز ۲ میلیون تن بگذرد که این مهم نشان دهنده به ثمر رسیدن تلاشها و سیاستگذاریهای انجام شدهاست.
عبداللهی تصریح کرد: با توجه به سرمایهگذاری ۲۸۸ میلیارد ریالی سازمان بنادر و دریانوردی برای پروژه نوسازی شبکه داخلی راه آهن در بندر امام خمینی (ره) و پیشرفت مناسب این پروژه، زمینه ارتقاء سهم حمل و نقل ریلی از مبداء این بندر در سالهای آینده بیش از پیش فراهم خواهدشد.
وی در تبیین تمهیدات اتخاذ شده در این راستا خاطر نشان ساخت: یکی از رویکردهای استراتژیک کشور در سالهای اخیر افزایش سهم حمل و نقل ریلی در حوزه ی حمل کالا بوده است که در این راستا در پایان سال ۹۲، کارگروهی متشکل از سازمان بنادر و دریانوردی و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران به منظور توسعه حمل و نقل ریلی از مبداء بنادر کشور تشکیل گردید و تقویت سهم ریلی در بندرامام خمینی(ره) در دستور کار قرار گرفته بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) تصریح کرد: بندر امام خمینی(ره) از دیر باز به دلیل برخورداری از ۱۲۰ کیلومتر شبکه ریلی داخلی و پوشش کامل اراضی بندری یکی از بنادر هدف در این زمینه بوده است.
یادآور می شود ارتقاء ایمنی حمل کالا و کاهش بار ترافیک جاده ای و کاهش آلودگی محیط زیست از اهم مزیت هایی است که توسعه ی حمل و نقل ریلی در پی خواهد داشت.