محمد یاقوتپور، رییس انجمن هنرهای نمایشی استان، در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاین گفت: گروه تئاتر مستقل تئاتر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با نمایش «صدا، سکوت، حرکت» به نویسندگی سیاوش طیبطاهر و با حضور فرهاد حمزهلویی مدیر فرهنگی دانشگاه به عنوان سرپرست و احسان ملکی کارشناس ارشد وزارت بهداشت و درمان پس از اجرا در تاریخ ۲۷ جولای ۲۰۱۷ برابر با پنجم مرداد ۹۶ در سالن خانه فرهنگ پوتی، در فستیوال بین المللی تئاتر پوتی گرجستان خوش درخشی
یاقوتپور عنوان کرد: فستیوال بین المللی تئاتر پوتی از ۲۱ تا ۳۰ جولای در کشور گرجستان برگزار شد و نمایش «صدا، سکوت، حرکت» به نویسندگی سیاوش طیبطاهر از استان خوزستان در میان ۲۵ اثر به عنوان نماینده دانشجویان ایران با کسب امتیاز مناسب در کنار آثار قدرتمندی از کشورهای اوکراین، روسیه، گرجستان و لهستان موفق به کسب دیپلم افتخار شد.
رییس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان افزود: این نمایش پیشتر در بخش سلامت (سراسری) جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت در فرودین سال 1396 شرکت کرده بود و با حمایت انجمن استان در تیرماه سال جاری در تالار آینه شهر اهواز به اجرای عموم درآمده بود.
وی همچنین افزود: در طول جشنواره برای اعضای گروه اعزامی دو کلاس آموزشی تئاتر با عناوین «تئاتر معاصر» توسط پروفسور لوان ختاگوری و «بازیگری سیستم میخائیل چخوف» با ارجاع به نمایشنامه «رویا در شب نیمه تابستان» شکسپیر توسط خانم نینلی چانکواتدزه برگزار شد و در پایان نیز مدرک پایان دوره به شرکت کنندگان نیز اهدا شد.
یاقوتپور گفت: نمایش «صدا، سکوت، حرکت» به نویسندگی سیاوش طیبطاهر و بازی سامان زمان، سنی محمدپور فلاحان، فاطمه کوراوند، سیاوش طیب طاهر و زهرا عباسی در جشنواره پوتی کشور گرجستان شرکت کرد.
وی با اشاره به سایر عوامل این نمایش نیز گفت: مریم مقدم، نادیا بالدی، امیر محتشم چهرازی، زهرا مهرنیا و جمشید خسروی (دستیاران کارگردان و صحنه)، علیرضا مزرعه (طراح صحنه)، الهه باباپور(نور)، فرخنده باباپور(مدیر صحنه)، زهرا عباسی(طراح لباس)، میلاد ملک زاده و مریم مقدم (صدا و افکت) در ساخت این نمایش،همکاری داشتند.
رییس انجمن هنرهای نمایشی خوزستان درخصوص قصه این نمایش هم توضیح داد: «صدا، سکوت، حرکت» به مشکلات روانی یک بیمار و برگرفته از مبانی سایکو دراما تولید شده بود که خود بهترین دلیل برای تولید اثر توسط دانشجویان علوم پزشکی جهت پرداخت به مبحث سلامت روح بود.
وی افزود: نکته قابل تامل حمایت قابل تحسین دانشگاه جندی شاپور اهواز و مدیر کل محترم فرهنگی آن وزارت خانه می باشد که با درایت ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر ایدنی و همچنین معاونت دانشجویی فرهنگی جناب دکتر موگهی از دانشجویان دانشگاه برای تولید آثار حرفهای بهره میبرند که این خود الگویی مناسب برای بخشهای مختلف فرهنگی است.
48