مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: با همکاری شرکت مهندسی توسعه نفت (متن) تاکنون 57 کالورت برای هدایت آب تالاب هورالعظیم برای پیشگیری از تخریب دایک مرزی و بروز بحران زیست محیطی در منطقه گشایش یافته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، کیامرث حاجی زاده در جلسه ای با حضور نماینده وزیرنفت نسبت به خطر احتمالی نشت نفت چاههای آزادگان شمالی به تالاب هورالعظیم هشدار داد و تاکید کرد که از هم اکنون باید تدابیر لازم برای پیشگیری از بروز این بحران زیست محیطی اندیشیده شود.
وی در این جلسه که با حضور نماینده وزیر نفت و مدیران دستگاههای مسئول در سالن جلسات سازمان حفاظت محیط زیست خوزستان برگزار شد، نسبت به گشایش کالورت ها ( دریچه ها) برای هدایت آب سرریز تالاب هورالعظیم به بخش خشک شده این تالاب که هم اکنون در اختیار شرکت مهندسی توسعه نفت ( متن ) می باشد تاکید کرد و گفت: 7 کالورت باقیمانده می بایست طبق صورتجلسات قبلی تا نیمه خردادماه امسال گشایش تا بتوان با هدایت آب از تخریب احتمالی دایک مرزی جلو گیری بعمل آید .
گفتنی است با همکاری شرکت مهندسی توسعه نفت (متن) تاکنون 57 کالورت برای هدایت آب تالاب هورالعظیم برای پیشگیری از تخریب دایک مرزی و بروز بحران زیست محیطی در منطقه گشایش یافته است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان نسبت به احیاء فعالیت های اقتصادی تالاب هورالعظیم برای رونق کسب و کار مردم منطقه تاکید کرد و گفت: زمانی در این منطقه کشاورزی، دامداری، صیادی رونق متاثر از تالاب رونق خوبی داشت. همه ما باید کمک کنیم تا جنبه های اقتصادی تالاب هورالعظیم احیاء و ساکنین منطقه از آن بهره مند شوند.
حاجی زاده افزود: تالاب هورالعظیم که یکی از مهمترین نقاط کنترل ریزگردهاست باید نسبت به حفظ اکوسیستم و رفع مسائل زیست محیطی آن بیش از گذشته همت گماشت.
وی گفت: نگاه دولت و وزارت نفت به حل مشکلات زیست محیطی تالاب هورالعظیم، نگاه مثبتی است. خوشبختانه با تعامل سازنده شرکت مهندسی متن توانستیم بحران زیست محیطی منطقه را کنترل کنیم.
حاجی زاده در عین حال افزود: نفت نیز سرمایه ملی ماست و باید از میادین مشترک نفت منطقه بهره لازم را ببریم.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان تاکید کرد: زیرساخت های مورد نیاز منطقه که مغفول مانده باید احیا و مهیا شوند. همچنین بحث استحکام سازی پاسگاههای مرزی باید به جد دنبال گردد.