مهدی سیاحی پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این محموله گندم از مناطق امیدیه، هندیجان، شادگان، خرمشهر، رامشیر و بهبهان به قیمت هرکیلوگرم 13هزار ریال با افت چهاردرصد بوده است.
وی با بیان اینکه برداشت گندم از چند روز گذشته در مناطق مختلف استان با استفاده از کمباین های بومی و غیربومی شروع شده ، گفت: همه امکانات مراکز خدمات روستایی برای خرید و انتقال گندم تولیدی استان که از مرغوبیت بالایی برخوردار هستند بسیج شده اند.
سیاحی با اشاره به آماده بودن مراکز خرید تعاون روستایی برای خرید محصول گندم، اظهارداشت: مراکز خرید ، گندم معمولی را با افت مفید چهار درصد و غیرمفید 2 درصد با قیمت موقت 13 هزار و با همین میزان افت، گندم دروم را با قیمت 13هزار 300ریال خریداری می‌کنند و هیچ محدودیتی در خرید گندم مازاد برنیاز کشاورزان نداریم.
وی پیش بینی کرد خرید گندم در مناطق گرمسیر استان تا خردادماه ادامه داشته باشد.
سرپرست تعاون روستایی خوزستان با اشاره به اینکه در صورت نیاز، مراکز خرید افزایش خواهد یافت، خاطرنشان‌کرد: شرکت غله و بازرگانی به عنوان متولی اصلی خرید گندم نیز سیلوهای خود را آماده کرده و به صورت جداگانه خرید گندم را انجام خواهد داد و شرکت‌های تعاونی روستایی به عنوان مباشر شرکت غله کار خرید گندم را انجام می‌دهند.
وی با بیان اینکه مناطق دشت‌آزادگان، شوش، دزفول، شوشتر، اندیمشک، رامهرمز ، بهبهان و اهواز عمده‌ترین مراکز تولید گندم استان هستند افزود: مبالغ خرید گندم از کشاورزان پس از تحویل گندم از طریق شعب بانک کشاورزی به حساب کشاورزان واریز می شود و از این بابت هیچ نگرانی وجود ندارد.
بر اساس پیش بینی سازمان جهادکشاورزی خوزستان در سال زراعی 96- 95 حدود یک میلیون و 700 هزار گندم و 30هزار تن دانه روغنی کلزا توسط کشاورزان استان خوزستان تولید می شود.
امسال انبارها و سیلوهای استان خوزستان برای ذخیره سازی یک میلیون تن گندم خریداری شده از کشاورزان آماده سازی شده و بقیه گندم خریداری شده به سیلوهای استان های همجوار انتقال می یابد.
نیاز سالانه گندم خوراکی استان خوزستان حدود 500هزار تن است.
پارسال کشاورزان استان خوزستان حدود یک میلیون و 300هزار گندم به نرخ تضمینی به دولت فروختند و از این حیث رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص دادند.
در استان خوزستان سالانه حدود 14.5میلیون تن محصولات کشاورزی و باغی تولید می شود و از این حیث تنوع محصولات تولیدی در کشور رتبه نخست را دارد.
در استان خوزستان با 1.2 میلیون هکتار اراضی زیرکشت ، بیش از 100نوع محصول کشاورزی و باغی (گرمسیری و سردسیری) تولید می شود.
6065/6002
خبرنگار:محمدرضا بنوره**انتشاردهنده : کبری آقازری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.