به گزارش خبرنگار ایرنا محمد تقی زاده روز چهارشنبه در آیین تجلیل از 400 دانش آموز ممتاز اندیمشکی در سالن شهدای معلم این شهر افزود: به صورت میانگین سهم هر دانش آموز از اعتبارات طول یکسال آموزشی، تنها 14 هزار ریال است .
وی اضافه کرد: این اداره بیش از 2 هزار میلیارد ریال از شرکت های مختلف طلبکار است که با پرداخت آن بسیاری از مشکلات آموزش و پرورش استان خوزستان رفع می شود.
تقی زاده گفت:یکی از دلایل عدم رونق مناسب خدمات حوزه آموزش و پرورش، بی توجهی به اولویت خدمات مورد نیاز جامعه در این عرصه است در صورتکه باید با توجه مناسب به این حوزه، آگاهی و توان معنوی و فکری دانش آموزان را گسترش داد.
وی بیان کرد: ارزیابی نا مناسب کیفیت سنجی خدمات آموزشی بزرگ ترین ضعف حوزه آموزش و پرورش است و به همین جهت، الزامی کردن پیش دبستانی و شناخت نیازهای اجتماعی، اولویت نخست ما است .
وی در ادامه اضافه کرد: بازی ،بهداشت ،تربیت بدنی فرزندان و گسترش سواد والدین شاخص های مناسب آموزشی است و کنکور شاخص مناسبی در این عرصه نیست .
تقی زاده گفت: کسب رتبه سوم بیسوادی، شایسته استان خوزستان نیست چرا که این استان دارای اولین دانشگاه ایران و جهان است.
وی در بخش دیگری گفت: حضرت علی (ع) منشا خیر و برکت گسترده ای در تاریخ جهان است و درک و فهم فلسفه نهضت های تاریخی، مهم ترین نیاز دانش آموزان کشور است.
تقی زاده افزود: دانش آموزان ما به صرف بیان وقایع تاریخی نیاز ندارند بلکه باید سیره عملی و اعتقادی اهل بیت (ع) در جامعه گسترش یابد چرا که فرهنگ اسلامی، یک نهضت جهانی است.
وی اظهار کرد: دانش آموزان باید به مفاهیم اسلامی و اهل بیت (ع) وصل شوند و با اتصال دانش آموزان به این مفاهیم، بسیاری از نیازهای ما رفع و خدمات فرهنگی گسترش می یابد چرا که آموزش و پروش عامل پویایی جامعه است.
نماینده مردم اندیمشک نیز گفت:مدرسه، عامل پیشرفت کشور و بهترین عرصه برای گسترش تولید و راه انبیا، علم و مدرسه است. ما باید به این حوزه بیش از گذشته توجه داشته و توسعه خدمات این عرصه را مورد توجه قرار دهیم.
فریدون حسنوند بیان کرد: رشد شاخص های آموزشی نیاز ضروری اندیمشک است و این شهرستان با توجه به شرایط و استعدادها می تواند پیشتاز شهرهای استان و کشور در حوزه علم و آموزش باشد.
وی پیگیری رفع مشکلات معلمان و تجلیل از جامعه فرهنگی اندیمشک، احداث و آغاز ساخت 20 مدرسه با همکاری بنیاد برکت ، تکمیل ، تجهیز و نوسازی فضاهای آموزشی و ورزشی از جمله طرح های این شهرستان در بخش آموزش و پرورش می باشند که در دست پیگیری است.
فرماندار شهرستان اندیمشک هم گفت: توسعه خدمات آموزشی در الوار گرمسیری و بخش مرکزی اولویت نخست شهرستان تعیین شده است.
پیمان جهانگیری خواستار همراهی همه نهادها و دستگاهها در راستای نیل به اهداف آموزش و پرورش در شهرستان شد.
محمد قلاوند مدیر آموزش و پرورش اندیمشک نیز گفت:هفت میلیارد ریال اعتبار به آموزش و پرورش اندیمشک اختصاص یافت که محقق نشد اما با اینحال توسعه آموزش و پرورش در این شهرستان متوقف نشد.
7281/6068
خبرنگار:زهرا دهقان-انتشار:محمدعلی فریدپناه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.