مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان از توانمندسازی یک هزار زن سرپرست خانوار در این استان خبر داد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان با اشاره به توانمندسازی حدود یک هزار زن سرپرست خانوار در سال گذشته، گفت: آموزشهای مهارتی با هدف توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به منظور تامین معیشت آنها ارائه میشوند.
به گزارش جماران، عبدالنبی سواعدی اظهار کرد: در طول سال ۹۸، حدود یک هزار زن سرپرست خانوار خوزستانی از آموزشهای مهارتی بهرهمند شدند. بر اساس تفاهمنامه سه جانبهای که میان سازمان آموزش فنی و حرفهای، وزارت کشور و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری وجود دارد، این آموزشها با هدف توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به منظور تامین معیشت آنها ارائه میشوند.
وی افزود: شناسایی زنان سرپرست خانوار معمولا از چند حوزه؛ بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد شهید، بنیاد برکت و امور بانوان استانداری صورت میگیرد. در سال ۹۷، هزار و ۴۳ زن سرپرست خانوار تحت پوشش آموزشهای مهارتی قرار گرفتند، همچنین برای سال ۹۹ پیشبینی میشود که حدود ۸۰۰ نفر از آموزشهای حرفهای بهرهمند شوند اما ممکن است این تعداد افزایش نیز یابد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان بیان کرد: در طول سال گذشته حدود ۱۰۰۰ زن سرپرست خانوار در رشتههای تعمیرکار سخت افزار تلفن همراه، نازک دوز زنانه، قالیباف تابلویی، تولید گیاهان دارویی، گلیمبافی، پرورش بلدرچین و مرغ بومی، پرورش قارچ خوراکی، پرورش زنبور عسل، دوخت لباسهای محلی و تولیدات چرمی دستدوز، آموزشهای حرفهای دیدند.
سواعدی در پایان با بیان اینکه این آموزشها به منظور توانمندسازی زنان سرپرست خانوار صورت میگیرد، گفت: امسال نیز آموزشهای حرفهای برای توانمندسازی زنان ادامه دارد و با توجه به شیوع کرونا، کلاسهای آموزشی به صورت مجازی برگزار میشوند.