معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حقوق کادر درمان به طور متوسط 15 میلیون ریال افزایش داشته است.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به افزایش بی سابقه حقوق کادر درمان، گفت: حقوق کادر درمان به طور متوسط 15 میلیون ریال افزایش داشته است.
به گزاررش جماران، دکتر ایرج حریرچی در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به افزایش بی سابقه حقوق کادر درمان گفت: این افزایش حقوق به طور متوسط ۱۵ میلیون ریال بوده است.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی در کشور گفت: تخصیص ۵۰۰ میلیارد ریال به دانشگاه علوم پزشکی دزفول برای پرداخت بخشی از عقب افتادگی کارانه کادر درمان این دانشگاه پیگیری میشود.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به محدودیتهای ایجاد شده برای فعالیت صنوف بیان کرد: ۸۵ درصد واحدهای صنفی کشور برای دریافت کد رهگیری ثبت نام کردهاند که انتظار میرود پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.
وی دلیل افزایش آمار کرونا در استان خوزستان را تاخیر در اپیدمی این استان نسبت به سایر استانها دانست و گفت: افزایش تست گیری و کشف بیماری از دیگر عوامل افزایش آمار در این استان بوده است.
حریرچی افزود: قبلا فقط از افراد بستری تست گرفته میشد ولی اکنون از افراد در تماس با بیماران نیز تست گرفته میشود.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست با انتقاد از میزان پرداختی کارانه به دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: این پرداختی در مقایسه با سایر دانشگاههای علوم پزشکی ناچیز بود که انتطار میرود برای تشویق کادر درمان در شرایط شیوع کرونا مساعدت لازم صورت گیرد.
عبدالناصر میرشکاک افزود: کارانه کادر بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تا تیر ۹۸ و پزشکان تا اردیبهشت ۹۸ واریز شده است.
وی اظهارداشت: مبلغ هشت میلیارد ریال کارانه برای کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول درنظر گرفته شده است که این مبلغ برای پرداخت کارانه سه ماه نیز کافی نیست.
چهارهزار و ۷۷۰ مورد نمونه گیری کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست با اشاره به افزایش نمونه گیری کرونا از هفتم اردیبهشت ماه گفت: موارد مثبت ابتلا به کرونا در شهرستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز با افزایش نمونه گیری بالا رفت.
شاپور مسعودیفر با بیان اینکه تاکنون چهار هزارو ۷۷۰ نمونه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول گرفته شده است، افزود: مبتلایان اغلب بیکار، بازنشسته و خانه دار بوده و از حیث اجتماعی خیلی فعال نبودهاند.
وی ادامه داد: ۴۲ درصد فوتیهای ناشی از کرونا دچار بیماری قلبی عروقی، ۳۰ درصد بیمار دیابتی و ۱۰ درصد دارای بیماری مزمن ریوی بودند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به انجام ۲ مرحله غربالگری در حوزه این دانشگاه اظهارداشت: یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در مرحله نخست غربالگری شدند.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مادران باردار و افراد بالای ۶۰ سال غربالگری شدند، افزود: ۱۹ هزار واحد صنفی از ۲۵ هزار صنف شهرستان دزفول بازرسی شدند که بیش از ۱۷ هزار واحد برابر با ۶۹ درصد، کد رهگیری دریافت و ۱۵ هزار واحد از این تعداد موازین بهداشتی را رعایت کرده بودند.
پلمب بیش از ۷۰۰ واحد صنفی در دزفول
مسعودیفر گفت: بیش از ۷۶۰ واحد صنفی از ابتدای شیوع کرونا در شهرستان دزفول به دادگاه معرفی و بیش از ۷۰۰ واحد پلمب شدند.
وی فعالیت باغویلاها را از چالشهای مدیران بهداشت و درمان شهرستان دزفول برشمرد و بیان کرد: گردشگرانی از تمام نقاط استان خوزستان به ویژه اهواز برای تفریح در این اماکن گردشگری به دزفول سفر میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به وجود بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ باغویلا در این شهرستان افزود: با توجه به ممنوعیت فعالیت باغویلاها، بازرسیهایی به صورت شبانه از این اماکن انجام و هر شب با ۱۰ باغویلا برخورد میشود.
برخی رسوم باعث افزایش آمار کرونا در دزفول شده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست با انتقاد از برگزاری برخی رسوم در این شهرستان گفت: این رسوم باعث افزایش آمار کرونا در دزفول شده است.
یوسف پریدار افزود: براساس تصمیم ستاد مبارزه با کرونا تالارهای پذیرایی تعطیل شدهاند ولی برخی شهروندان که اصرار بر برگزاری رسوم دارند، مراسم خود را در منزل برگزار میکنند که این موضوع ما را دچار مشکل کرده است.