شکرالله قاسمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در بخش تولید صنایع دستی به ۲۹۹ صنعتگر خسارت وارد شده که میزان این خسارت ۴۴ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال برآورد شده است.
وی ادامه داد: همچنین به ۹۸ فروشگاه صنایع دستی و بازارچه در حدود ۲۰ میلیارد و ۵۸۰ میلیون ریال و به ۱۲ واحد آموزشی این حوزه نیز ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال خسارت وارد شده است.
معاون صنایع دستی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان با اشاره به خسارت به پنج بنگاه صادراتی خوزستان بیان کرد: بنگاه های اقتصادی ۲۰ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال متضرر شدند.
وی با اشاره به تعطیلی تمامی واحدهای عرضه و آموزش صنایع دستی در خوزستان ادامه داد: صنعتگران در طول مدت شیوع کرونا از طریق فضای مجازی اقدام به فروش آثار و تولیداتشان کردند.
قاسمی بیان کرد: برای بازگشایی بازارچه ها و کلاسهای آموزشی نیز از صنعتگران درخواست شده است در سامانه سلامت ثبت نام و مجوز دریافت کنند تا بتوانند دوباره فعالیت خود را از سر گیرند.
وی بیان کرد: همچنین برای جبران خسارتهای وارده به صنعتگران با وزارتخانه مکاتباتی انجام شده است تا تسهیلاتی کم بهره برای آنان در نظر گرفته شود.
به گزارش ایرنا بیش از ۲ هزار صنعتگر در استان خوزستان در حوزه صنایع دستی فعالیت می کنند. در استان خوزستان سه بازارچه صنایع دستی شامل ۲ بازارچه در اهواز و یک بازارچه در شوشتر وجود دارد و مطالعات ۹ شهرستان برای احداث بازارچه انجام شده است.
همچنین ۸۴ صنعتگر در خوزستان نشان ملی صنایع دستی دریافت کرده اند.
به گزارش ایرنا موارد مثبت از بیماری کووید ۱۹ یا ویروس کرونا از اواخر بهمن پارسال در کشور مشاهده شد. شیوع این ویروس بر بیشتر فعالیتهای اقتصادی، آموزشی، اداری اجتماعی و فرهنگی خوزستان تاثیر بسیار بالایی گذاشته است. ویروس کرونا یا کووید ۱۹ اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر۹۸) در شهر ووهان چین گزارش شد.
بر اساس آمار اعلامی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، تا روز دوشنبه ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۹۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به پنج ۲۰۹ نفر رسید.