کیامرث حاجی زاده روز شنبه در نشست برنامه‌ریزی کشت محصولات  تابستانه سال ۹۹ در اداره کل مدیریت بحران  استانداری خوزستان بیان کرد: ضرورت دارد در کنار افزایش محصول و  ایجاد جهش در تولیدات خوزستان بتوانیم امنیت غذایی را به عنوان قطب کشاوزی کشور، ایجاد کرده و توجه ویژه به زهاب‌ها و مسایل زیست محیطی ناشی از آن داشته باشیم.

وی افزود:  نکته بسیار مهم دیگر در حوزه کشت در خوزستان به دلیل وقوع بحران‌های متعدد، توجه به بیمه محصولات کشاورزی است؛ با توجه به بحران‌های اخیر در خوزستان  نباید اجازه دهیم محصولات کشاورزی در اثر یک بحران ناخواسته آن هم در موقع برداشت که  تقریبا اوایل پاییز آغاز می‌شود دچار مشکل  شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان ادامه داد: برای بیمه محصولات کشاورزی نیاز به همکاری کشاورزان و انجمن‌های صنفی کشاورزان و آگاهی بخشی لازم از سوی سازمان جهاد  کشاورزی است چراکه اگر بیمه نباشد و با توجه به مشکلاتی مانند تحریم، نبود نقدینگی، مشکل در فروش نفت و ... بحرانی ایجاد شود پرداخت خسارت به کشاورزان با مشکل رو به رو می‌شود.

 وی افزود: با توجه به  فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید و  از یک سو با توجه به مسایلی که  کشور دچار آن است مانند تحریم‌های ظالمانه و بحران‌های مختلف از جمله ویروس کرونا  مساله امنیت غذایی یک موضوع بسیار مهم برای ما به شمار می رود.

حاجی زاده با اشاره به وضعیت ذخایر آبی، آب قابل برنامه‌ریزی و میزان کشت در حوضههای مختلف آبریز در خوزستان گفت: برنامه‌ریزی‌ خوبی در این حوضهها صورت گرفته و بنا است تا رسیدن به تصمیم نهایی نشست‌های کارشناسی در این زمینه ادامه داشته باشد.

به گزارش ایرنا خوزستان با تولید سالانه حدود ۱۶.۵میلیون تن محصولات زراعی و باغی به ارزش بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال، از نظر کمیت و تنوع تولید مقام نخست کشوری را دارد.

حدود ۹۰هزار خانوار در بخش کشاورزی خوزستان فعال هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.