به گزارش خبرنگار مهر، امید بن عباس پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول در محل مصلای نماز جمعه، اظهار کرد: روند ابتلاء به بیماری کرونا در شهرستان دزفول طی چند روز اخیر کند بوده است که این امر نشان‌دهنده همراهی مردم با ستاد ملی، استانی و شهرستانی مدیریت بیماری کرونا و رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی توسط آنها به ویژه در روز طبیعت بوده است.

وی به آغاز گام دوم طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و هوشمند از روز شنبه اشاره کرد و افزود: فعالیت اصناف کم‌خطر مشروط به رعایت دستورات بهداشتی آغاز شده است که همین امر موجب شلوغی خیابان‌ها و افزایش تردد در شهرستان شد و اگر مردم و اصناف بر اساس پروتکل‌های بهداشتی ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت عمل نکنند به طور قطع طی هفته آینده شاهد آثار منفی این شلوغی‌ها خواهیم بود.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول ضمن تقدیر از همراهی مردم در رعایت مصوبات ستاد شهرستانی مدیریت بیماری کرونا، عنوان کرد: مردم دزفول شرایط شهرستان را عادی فرض نکنند چرا که کماکان شرایط کشور در حالت هشدار است و هنوز به مرحله کنترل بیماری نرسیده‌ایم ضمن اینکه در بیماری‌های عفونی شرایط پایدار به صورت دائم نیست و با کوچک‌ترین اشتباه شکننده می‌شود و به حالت انفجار می‌رسد.

بن عباس یادآور شد: شهرستان رامشیر تا ۵۰ روز پس از شیوع کرونا در وضعیت سفید قرار داشت اما اشتباه عده‌ای در روز ۱۳ بدر موجب شد که این شهرستان از نظر آمار مبتلایان نسبت به جمعیت در وضعیت قرمز و بحران قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: نباید این‌گونه تصور شود که چون آمار ابتلاء به کرونا در دزفول طی چند روز اخیر نزولی بوده بنابراین شرایط عادی است؛ لذا تا زمانی که وزارت بهداشت و ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، شرایط را عادی اعلام نکند اقدامات سخت‌گیرانه در دزفول تداوم خواهد داشت بنابراین لازم است مردم به رغم سختی‌ها، خود قرنطینگی را ادامه دهند و کسبه‌ای که مجاز به فعالیت شده‌اند نیز بر اساس ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی فعالیت کنند.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول با تأکید بر اینکه فعالیت تمام اصنافی که در گروه مشاغل پرخطر قرار دارند تا اطلاع ثانوی ممنوع است، گفت: کماکان فعالیت رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، اماکن مذهبی، فرهنگی، تفریحی و بازارچه‌ها تعطیل و برگزاری هرگونه تجمع و مراسم ممنوع است.

بن عباس تأکید کرد: هدف ما حفظ سلامت مردم است و در این زمینه هیچ‌گونه ملاحظه اجتماعی وجود نخواهد داشت بنابراین هرگونه فعالیت اقتصادی مشروط به رعایت ضوابط بهداشتی است و با اصناف متخلف به شدت برخورد می‌شود و از مردم انتظار می‌رود با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شرایط به گونه‌ای شود که در آینده نزدیک این بیماری کنترل و شرایط جامعه به حالت عادی برگردد.

اهدای بسته معیشتی به زنان سرپرست خانوار

وی در خصوص ایجاد قرارگاه رزمایش همدلی و مساوات در راستای کمک به نیازمندان، عنوان کرد: قرارگاه استانی تشکیل شده که لازم است با کار تشکیلاتی و برنامه‌ریزی‌های مناسب، این قرارگاه به منظور توجه به مردمی که به خاطر کرونا دچار مشکل شده‌اند هر چه زودتر در دزفول نیز تشکیل شود.

سرپرست فرمانداری ویژه دزفول یکی از اقشار آسیب‌پذیر جامعه را زنان سرپرست خانوار برشمرد و یادآور شد: قشر زنان سرپرست خانوار در این ایام کرونایی دچار آسیب و مشکلات زیادی شده‌اند که لازم است به صورت ویژه در اولویت قرار بگیرند ضمن اینکه قبل از ایجاد این قرارگاه با کمک خیرین شهرستان برای ۳ هزار و ۴۰۰ زن سرپرست خانوار که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند، بسته‌های معیشتی و شوینده تدارک دیده شده است که طی هفته جاری در قالب قرارگاه رزمایش مواسات، همدلی و انفاق مؤمنانه بین آنها توزیع خواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1408042
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.