عبدالعزیز فقهی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شوش شایسته داشتن یک مرکز اصولی است و امید میرود با حمایت مسئولان شهرستان شوش از جمله فرمانداری بتوان مسئله «مرکز انتقال خون» را برای همیشه حل کرد.
وی افزود: پس از تعطیلی مرکز انتقال خون شوش با پزشک جدید قرارداد بسته شد و وی پس از گذراندن دوره مربوطه که دو هفته طول خواهد کشید، دوباره مرکز انتقال خون شوش آماده خدماتدهی میشود.
مدیرکل انتقال خون استان خوزستان یادآور شد: تعطیلی مرکز انتقال خون شوش به علت استعفای دکتر قبلی است؛ اگر نیروهایی که در آنجا کار میکنند به صورت مدت مشخص مأمور شوند بهتر میتوانیم به مردم خدمات دهیم. مردم باید در تایم مشخص و اداری بتوانند از این مرکز استفاده کنند و هرگونه بینظمی و تغییر در ساعاتِ کاری در مرکز باعث بینظمی و ناامیدی شهروندان میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، مرکز انتقال خون شوش یکی از ۱۳ پایگاه انتقال خون در استان خوزستان است که سال ۱۳۹۴ شروع به فعالیت کرد. این مرکز توسط یکی از خیرین با هدف راهاندازی «مرکز انتقال خون» به اوقاف اهدا شد.
مراکز خونگیری به طور مستقیم زیر نظر اداره کل انتقال خون استان خوزستان هستند و نیروهای این مراکز باید زیر نظر این اداره فعالیت و حقوق بگیرند. اما مرکز خونگیری شهرستان شوش از ابتدای فعالیتش نیروی لازم را از سوی اداره کل انتقال خون استان خوزستان نداشت.
به همین منظور بهداشت شهرستان شوش تعدادی نیرو را به صورت پاره وقت در اختیار این مرکز قرار داد و این نیروها در قبال فعالیتشان در مرکز خونگیری شوش حقالزحمهای را از اداره کل انتقال خون استان میگرفتند.
همزمان با راهاندازی این مرکز در شهرستان شوش، در اندیمشک نیز مشکل جذب نیرو برای مرکز انتقال خون اندیمشک وجود داشت که با پیگیری نماینده مردم اندیمشک در مجلس این مشکل حل شد.
شهرستان شوش مشکلش به سرانجام نرسید تا اینکه به تعطیلی این مرکز در ابتدای امسال ختم شد.
خبرگزاری مهر در ۲۰ فروردین ماه امسال گزارشی با عنوان «تنها مرکز انتقال خون شوش تعطیل شد / کاهش ذخایر خونی در خوزستان» منتشر کرده بود که بازتاب مناسبی داشت و برخی مسئولان همان زمان در تماس با خبرگزاری قول حل مشکل را داده بودند.