حجت الاسلام والمسلمین حسین احمدی جمعه در حاشیه توزیع تعدادی از این بسته‌ها در ایذه به خبرنگار ایرنا گفت: بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از آغاز پاندمی کرونا در کنار مردم حضور داشته‌است و اقدامات مهمی را نیز انجام داده است.

وی افزود: با توجه به محرومیت‌ مناطق مختلف استان خوزستان و به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان و ولادت حضرت مهدی (عج) و حمایت از اقشار آسیب پذیر در برابر کرونا، بیش از ۲ هزار بسته مواد غذایی و بهداشتی بین خانواده‌های کم‌درآمد و محروم این استان توزیع شد.

دبیر قرارگاه جهادی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان خوزستان از تولید روزانه بیش از ۴هزار ماسک در بیش از ده کارگاه توسط گروهای جهادی و مردمی همکار این قرارگاه در استان خبر داد و تصریح کرد: این ماسک‌ها به صورت رایگان به مراکز درمانی و مناطق محروم استان و وزارت بهداشت تحویل داده می‌شود.

احمدی تأکید کرد: در چند شهر مانند لالی،مسجد سلیمان، آبادان، کارون، هندیجان، ماهشهر، هفتکل، ایذه، اندیمشک، شوش، هویزه، ملاثانی، بهبهان، خرمشهر و اهواز با همکاری گروه‌های جهادی اقداماتی مانند ضدعفونی معابر و توزیع مایع ضد عفونی کننده بین مردم نیز انجام شده است.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از ۲۰۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.