به گزارش خبرنگار مهر، مهدیه توکلی شامگاه سهشنبه در نشست ستاد شهرستانی مدیریت بیماری کرونا در سالن جلسات سپاه ناحیه دزفول، اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا ۱۷ فروردین ۷۲۸ نفر به بیمارستان بزرگ دزفول مراجعه کردهاند که ۲۸۰ نفر از این تعداد بستری شدهاند.
وی تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در بیمارستان بزرگ دزفول از ابتدای شیوع ویروس تاکنون را ۱۴۴ نفر برشمرد و افزود: ۹۱ نفر از این بیماران از شهرستان دزفول، ۳۲ نفر از شوش، ۸ نفر از گتوند و ۱۳ نفر خارج از حوزه دانشگاه علوم پزشکی هستند ضمن اینکه از این تعداد بیمار مبتلا به کرونا تاکنون ۷۶ بیمار بهبود یافته و مرخص شدهاند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول به فوت ۱۷ فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان بزرگ دزفول اشاره و تصریح کرد: ۱۵ نفر از این فوتیها مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی شامل شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند هستند و دو نفر از فوتیها نیز از اندیمشک و قم بودهاند که فرد اهل قم به عنوان مهمان در منزل اقوام خود در شهرستان گتوند حضور داشته است.
توکلی با بیان اینکه ۱۱ نفر از فوتیها مرد و ۶ نفر زن بودهاند، اضافه کرد: ۷۱ درصد از فوتیهای ناشی از کرونا در بیمارستان بزرگ دزفول دارای بیماری زمینهای از جمله دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی بودهاند ضمن اینکه دو بیمار مبتلا به کرونا نیز در این بیمارستان فوت کردهاند، علت فوتی آنها بیماری کرونا نبوده است.
وی میانگین سنی افراد فوت شده در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول را ۷۰ سال برشمرد و گفت: رنج سنی بیشتر مبتلایان به کرونا در این حوزه ۵۰ تا ۶۰ سال و ۳۰ تا ۵۰ سال بوده است، همچنین ۴۱ درصد مبتلایان به کرونا در بیمارستان بزرگ دزفول خانم و ۵۹ درصد مرد هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول نیز در این نشست اظهار کرد: تاکنون غربالگری کرونا برای ۹۷.۶ درصد از جمعیت ۷۳۵ هزار نفری تحت پوشش این دانشگاه شامل شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند از طریق سامانه تلفنی ۴۰۳۰ انجام شده است.
شاپور مسعودی فر با بیان اینکه ۹۸ درصد از افرادی که با آنها تماس گرفته و غربالگری شدهاند، فاقد مشکل بودهاند؛ یادآور شد: به کمتر از یک درصد از این افراد توصیه شده است ضمن استراحت در منزل، قرنطینه اختیاری داشته باشند و از تماس با دیگر افراد خودداری کنند و کمتر از یک درصد دیگر از این افراد نیز برای ویزیت به مراکز ۱۶ ساعته مراقبتهای بیماران حاد تنفسی ارجاع داده شدند.
وی به انجام ۱۸۲ بازرسی بهداشتی از ۲۴ هایپرمارکت در شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند اشاره و عنوان کرد: در این بازرسیها ۱۶ اخطاریه صادر و ۳۶ ایراد و نقص بهداشتی نیز در محل برطرف شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول به وجود ۳ هزار و ۷۰۰ مکان ارزاق عمومی در شهرستانهای تحت پوشش این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در ماه اخیر ۵۵۰۰ بازرسی بهداشتی از این اماکن صورت گرفته است ضمن اینکه از نانواییهای ۳ شهرستان دزفول، شوش و گتوند نیز یک هزار بازرسی بهداشتی به منظور رصد نحوه رعایت دستورالعملهای ستاد مدیریت بیماری کرونا صورت گرفته است.
مسعودی فر از غربالگری حدود ۲۳۰ هزار نفر در مبادی ورودی شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول خبر داد و افزود: آمار غربالگری در مبادی ورودی دزفول ۹۷ هزار نفر است که از این تعداد، ۱۳۱ فرد مشکوک به مراکز ۱۶ ساعته مراقبت از بیماریهای حاد تنفسی ارجاع داده شدند.