امیرحسین نظری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این تعداد ماسک در اختیار پنج دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی خوزستان قرار داده میگیرد تا بین بیمارستانهای زیرپوشش خود توزیع کنند.
وی گفت: اقدامات خوب و متمرکزی از سوی وزارت صمت انجام شد تا این ماسک وارد کشور شده و در نهایت بین استانها توزیع شود که در مرحله نخست ۱۶۷ هزار ماسک از این محموله چند روز پیش وارد خوزستان شد.
نظری با بیان اینکه قرار است در مرحله سوم نیز ۷۰ هزار عدد از این ماسک به خوزستان تحویل شود ادامه داد:در مجموع ۲۶۷ هزار و ۵۹۰ ماسک ان ۹۵ در خوزستان توزیع میشود که با آن بخشی از نیاز بیمارستانهای استان تامین میشود.
وی گفت: با شیوع کرونا با چند مشکل در خوزستان از جمله کمبود مواد ضدعفونی کننده بود، که به سرعت چند واحد ضدعفونی کننده دست در خوزستان راهاندازی شد و اکنون در این زمینه کمبودی وجود ندارد.
وجود ظرفیت تولید ماسک " ان ۹۵" در خوزستان توسط بخش خصوصی
رییس سازمان صمت خوزستان بیان کرد:در مورد تولید ماسک " ان ۹۵" جزو استان هایی هستیم که تولید استانی این ماسک را نداریم.
وی با اشاره به اینکه در تولید ماسک ساده برخی از خیران و واحدهای تولیدی ورود کرده اند ادامه داد: برای تولید ماسک " ان ۹۵" نیز این ظرفیت در خوزستان برای ورود بخش خصوصی وجود دارد.
نظری ادامه داد: با توجه به نیاز کشور و استان قابلیت سرمایهگذاری بخش خصوصی در تولید ماسک " ان ۹۵" وجود دارد.
این تعداد ماسک در انبار شرکت توزیع دارو پخش اهواز نگهداری شده تا در بین دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی خوزستان توزیع شوند.
با شیوع ویروس کرونا درخوزاستان و نیاز بیشتر مردم به کالاهای بهداشتی سازمان صمت و معاونت غذا و داروی اهواز از بخش خصوصی دعوت کرد تا برای تولید مواد ضدعفونی کننده و ژل دست ورود کنند.
برای تولید ماسکهای معمولی نیز برخی شرکتها، سپاه و خیران ورود کرده اند.