به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر حسین کاملی بیان کرد: مجموع مراجعان بر اثر مسمومیت ناشی از مصرف الکلی به مراکز درمانی خوزستان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۸۰۶ نفر بوده که متاسفانه ۷۱ نفر از این افراد جان خود را از دست دادند.

وی ادامه داد : بخش عمده ای از مسمومیت ها به دلیل ناآگاهی و نبود آشنایی با عوارض سوء مصرف الکل بوده است.

کاملی گفت: مسمومیت عمده این افراد با الکل متانول بوده که مهمترین عارضه مصرف آن، از دست دادن بینایی و افزایش اسیدوز خون است؛ راه درمان مسمومیت الکلی تعجیل در رساندن شخص مسموم به بیمارستان و اقدام برای دیالیز است.

مدیر روابط عمومی جندی شاپور اهواز با اشاره به جذب سریع الکل در بدن ادامه داد: عوارض سوء مصرف الکل تقلبی یک یا ۲ ساعت پس از مصرف رخ می‌دهد که این مساله باعث بروز سرگیجه ، مشکلات حاد تنفسی، عارضه بینایی، تشنج و در نهایت منجر به مرگ خواهد شد.

کاملی اضافه کرد: از هم استانی‌های عزیز درخواست می‌شود به هشدارهای مسوولان بهداشت و درمان توجه کرده و مراقبت بیشتری از فرزندان خود داشته باشند.

به گزارش ایرنا به دنبال شایعه موثر بودن خوردن الکل در پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا، تعدادی از شهروندان خوزستانی از جمله اهوازی اقدام به مصرف الکل تقلبی کردند که بر اثر مسمومیت ناشی از آن به بیمارستان‌ها مراجعه کردند.

در نیمه دوم اسفند پارسال ۶۷۳ نفر در خوزستان دچار مسمومیت الکلی شدند که کادر درمان با اقدامات مناسب درمانی شامل دیالیز، موفق به حفظ جان ۶۱۰ تن از این بیماران شدند.

به دستور رییس دادگستری خوزستان ۲۲ نفر از افرادی که الکل تقلبی را در خوزستان توزیع کرده بودند شناسایی و دستگیر شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.