وی چهارشنبه شب در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تیم تحقیقاتی دانشکده علوم پزشکی آبادان از ابتدای مشاهده نخستین علائم این بیمار در منطقه تحقیقاتی را در این زمینه آغاز و با تشکیل تیم تخصصی تصمیم گرفت از داروهایی استفاده کند که به بهبود این بیماری کمک شود.
وی افزود:پس از اخذ مجوز از وزارت بهداشت و کد ملی اخلاق در پژوهش و با رضایت بیماران و خانواده آنها این روش دارویی که کاملا جدید می باشد بر روی پنج بیمار بستری در بخش مراقبتهای ویژه استفاده شد که نتایج آن بسیار امیدوار کننده بود و باعث شد تا این بیماران از بخش مراقبتهای ویژه مرخص شوند.
دکتر مبارک افزود:در مرحله دوم نیز این داروها برای ۱۰ بیمار کرونایی بستری در بخش مراقبتهای ویژه که کاهش هوشیاری داشتند استفاده شد که خوشبختانه نتایج به دست آمده رضایت بخش و سطح هوشیاری بیماران افزایش و نتایج خوب و امیدوار کننده ای داشت.
وی اظهار داشت:تاکنون این ترکیب دارویی برای ۳۰ بیمار بدحال مورد استفاده قرار گرفته که نتایج این دارو کامل مفید و امیدوارکننده بوده است و در روز گذشته ۲ بیمار بدحال که با علاوم سطح هوشیاری بسیار پایین در بیمارستان طالقانی بستری بودند با حال عمومی خوب مرخص شدند.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت:بر اساس تحقیق انجام شده این ترکیب دارویی نه در چین و نه در هیچ کشور دیگری برای بیماران کرونایی مورد استفاده قرار نگرفته است و مقاله علمی آن آماده شده و درصدد چاپ نتایج این تحقیق در یکی از نشریات معتبر داخلی و خارجی هستیم.
به گفته وی از ۲۹ اسفند که این داروی ترکیبی برای بیماران کرونایی در آبادان استفاده می شود هیچ مورد فوتی به وقوع نپیوسته و روند ترخیص بیماران سرعت یافته و طول مدت درمان آنها نیز کاهش یافته است.
تاکنون بر اساس یافتههای آزمایشگاهی ۳۸ بیمار در آبادان ، ۴۳ بیمار در خرمشهر و ۱۸ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در شادگان شناسایی شدهاند ضمن اینکه تاکنون ۶۶ بیمار پس از بهبودی از بیمارستان طالقانی آبادان مرخص شدند و ۹ نفر از بیماران کرونایی قبل از ۲۹ اسفند ماه نیز فوت کردند.
۶۰۷ هزار نفر از خدمات ۳۰مرکز شهری، ۱۸مرکز روستایی، ۱۳۲خانه بهداشت و ۱۲ پایگاه سلامت در شهرستان های زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل آبادان، خرمشهر و شادگان بهره مند هستند.