به گزارش دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر علی احسان پور اظهار داشت: تلاش‌ها برای کاهش مراجعات در تمام سطوح به قوت خود باقی است و در حال حاضر ۲۹ نفر در بیمارستان‌ها بستری هستند که ۱۱ نفر از این تعداد در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه توزیع مشروبات الکلی تقلبی در صورت کنترل نشدن می‌توانست به یک فاجعه منجر شود بیان کرد: کنترل این بحران جز با تلاش‌ها و همکاری‌های شبانه روزی نهادهای قضایی، انتظامی، امنیتی و همراهی اصحاب رسانه با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی امکان‌پذیر نبود.

به گفته وی تا روز گذشته ۵۱ نفر بر اثر مصرف مشروبات الکلی تقلبی فوت کردند و ۶۲۰ نفر به بیمارستان‌ها مراجعه داشتند.

فرهاد ابول‌نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، میانگین سنی افراد مسموم بر اثر مشروبات را در خوزستان، ۳۴ سال اعلام کرده که کم سن‌ترین فوتی‌ها ۱۵ ساله و مسن‌ترین آنها ۷۲ ساله است.

 وی گفت: شایعاتی مبنی بر تاثیر مثبت الکل برای مقابله با کرونا از سوی سودجویان منتشر شد بنابراین از مردم خواهش می‌کنیم به هیچ وجه اقدام به خوردن الکل نکنند چرا که هیچگونه اثری در روند درمان کرونا ندارد.

این مراجعات از روز ۱۶ اسفند آغاز شد و بیشترین میزان مراجعه در تاریخ ۱۸ اسفند گزارش شد که در یک روز ۲۱۸ نفر به بیمارستان‌های خوزستان مراجعه کردند. در روز ۱۹ اسفند ۱۷۰ نفر و در روز ۲۰ اسفند نیز ۴۹ نفر با مسمومیت ناشی از متانول مراجعه کردند. نخستین مراجعه برای مسمومیت الکل تقلبی در تاریخ ۱۶ اسفند بود.

علی بیرانوند معاون دادستان اهواز نیز از شناسایی و بازداشت ۲۷ نفر تاکنون در زمینه مشروبات الکلی تقلبی خبر داده و گفت:تمام عوامل تهیه و توزیع الکل سمی به لحاظ علم و آگاهی آنها از کشنده بودن الکل متانول با عنوان ارتکاب قتل عمد مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.

به گفته وی، از توزیع حدود ۳۰ هزار لیتر الکل سمی به مصرف کنندگان جلوگیری شده است. همچنین چند متهم دیگر که نقش اصلی در این موضوع دارند نیز شناسایی و در تعقیب هستند که به زودی دستگیر خواهند شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.