به گزارش ایرنا سردار سرتیپ پاسدارحسن شاهوارپور روز یکشنبه در حاشیه جلسه قرارگاه مشترک شفا با حضور جمعی از مقامات سپاه استان و دانشگاه علوم پزشکی اهواز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این جلسه مشترک به صورت ویدئوکنفرانس با حضور فرماندهان سپاه و مراکز بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار شد و تمامی مسائل مربوط به نیازمندی های بهداشت و درمان استان مورد بررسی قرار گرفت.

وی یکی از مسائل مهم این جلسه را غربالگری عنوان کرد و افزود: سامانه ای از سوی بهداشت و درمان اعلام شده که ورود مردم به این سامانه باید در اولویت قرار گیرد؛ در این زمینه حوزه های مقاومت بسیج می توانند همکاری و نقش موثری داشته باشند.

فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان ادامه داد: از تمامی شهرستان ها خواسته شده که نیروهای بسیج در این غربالگری ورود کرده و با تشخص بیماری افراد مبتلا، به روند درمان سرعت بیشتری ببخشند.

وی همچنین به تولید ماسک در شهرستان ها اشاره کرد و گفت: باتوجه به نیاز استان ، کارگاه های خیاطی در شهرستان ها برای تولید ماسک فعال خواهند شد؛ این ماسک ها تنها بین داروخانه های سطح استان توزیع می شود.

سرتیپ پاسدار شاهوارپور گفت: همچنین در حوزه درمان نیز طرح هایی برای قرنطینه افراد پیش بینی شده است ؛ امید است بتوانیم مانند فلج اطفال با استفاده از ظرفیت بسیج و همکاری مردم این بیماری را نیز ریشه کن کنیم.

۹۷ درصد مردم استان در سامانه سلامت ثبت نام کرده اند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: این جلسه برای فعال کردن و هم افزایی دانشگاه و بسیج تدارک دیده شد و قرار شد نواحی بسیج مردم را برای ورود به سامانه سلامت دعوت کنند.

وی افزود: افراد می توانند با ورود به سامانه salamat.gov.ir خوداظهاری کرده و تمامی علایم بیماری خود را ثبت کنند تا بتوانیم سریعتر به این افراد دسترسی پیدا کرده و برای درمان آن ها ، اقدامات اولیه را آغاز کنیم.

فرهاد ابول نژادیان گفت: مراقبان سلامت در شهرها و حاشیه های شهر این آمادگی را دارند تا پس از خود اظهاری شهروندان و نشان دادن علایم بیماری ، به سرعت به محل های مربوطه مراجعه و خدمات رسانی را آغاز کنند.

وی تصریح کرد: درحال حاضر تیم های سلامت در سطح استان مستقر بوده و شبانه روزی مشغول به خدمت رسانی هستند و برای بیماران پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: افرادی که در سامانه سلامت  ثبت نام کرده اند؛ هچنین می توانند با خود اظهاری پرونده های الکترونیکی خود را مشاهده کنند.

وی اظهار داشت: درمان زود هنگام باعث جلوگیری از مرگ بیماران می شود اما هرچه دیرتر این علایم کشف شود، درمان نیز دشوارتر خواهد بود.

سامانه ۴۰۳۰ بهداشت و درمان برای ارتباط با مردم

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: سپاه و بسیج در تمامی کارهای بزرگ در صف اول همکاری در حوزه بهداشت و درمان هستند و در این مرحله مسئولیت غربالگری و بیماریابی را آغاز کرده اند.

وی افزود: شهروندان با ورود به سامانه salamat.gov.ir مشخصات وضعیت سلامتی خود را وارد کنند و همکاران ما درخانه های بهداشت و پایگاه های سلامت از طریق سامانه ۴۰۳۰ با افراد ارتباط  برقرار می کنند.

سید مهدی حسینی زاده ادامه داد: امید است از این طریق بتوانیم حلقه انتقال بیماری را قطع و از آسیب های بیشتر به خانواده ها جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: همچنین از مردم شریف خوزستان خواستاریم تا آن جا که ممکن است از منزل خارج نشوند تا بتوانیم از این دوره سخت به خوبی عبور کنیم.

شکست ویروس کرونا تنها با همکاری مردم

مسئول هیات اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی خوزستان گفت: بسیج جامعه پزشکی و اقشار در این مرحله به کمک همکاران بهداشت و درمان آمده اند تا با کمک یکدیگر بتوانیم این بیماری را کنترل کنیم.

عبدالرضا جانگران نژاد افزود: امید است مردم با کادر پزشکی و بهداشتی دانشگاه همکاری بیشتری داشته باشند تا بتوانیم این بیماری را مهار کنیم.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به بیش از  ۱۵۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا در سراسر جهان وضعیت فوق العاده اعلام کند.

با شناسایی ۱۵ بیمار جدید در خوزستان ، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا از ابتدای اپیدمی تا روز جمعه در این استان به ۱۷۳ نفر رسیده که ۷۹ نفر بهبود یافته، ۳۰ نفر فوت کرده و ۶۴ بیمار در مراکز درمانی منتخب استان بستری هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.