به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی شامگاه شنبه در ستاد تنظیم بازار خوزستان در سراسری استانداری این استان بیان کرد:برای این کار سایر استانهای کشور برای واردات مرکبات شب عید مردم جایگزین شوند و برای تصویب نهایی این تصمیم در ستاد تنظیم بازار استان به صورت ویژه مطرح شود.
استاندار خوزستان درادامه اظهار داشت : با توجه به اینکه کرونا از سطوح قابل انتقال است به همین دلیل باید در واردات کالا از مناطق پر خطر دقت لازم را به عمل آورد.
در ادامه این نشست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: ۲۱۲ تن گوشت و ۵۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان وجود دارد که یک ماه بیشتر تاریخ مصرف آن ها باقی نمانده و باید هر چه زودتر در بازار عرضه شوند.
نوراله حسن زاده بیان کرد: این میزان کالا یک ماه بیشتر زمان مصرف ندارد و پیشنها دادیم که با کاهش قیمت این کالاها در بازار عرضه شوند ، این پیشنهاد برای تصمیم نهایی بازار به ستاد تنظیم بازار کشور اعلام خواهد شد.
وی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در استان تا جایی که امکان دارد باید از برپایی چادر توزیع میوه عید به دلیل اینکه امکان ضدعفونی کردن آن ها وجود ندارد جلوگیری شود.
اعتراض اصناف نسبت به دریافت نکردن پول نقد توسط بانک ها
رییس اتحادیه بنکداران خوزستان در ادامه این نشست بیان کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا بانک ها پول نقد دریافت نمیکنند و بسیاری از اصناف در استان برای پرداخت چک های خود با مشکل مواجه شده اند.
سودمند گفت: از ستاد تنظیم بازار استان تقاضا داریم که برای حل این اصناف راهکاری را بیندیشند.
وی افزود: همچنین در چند روز اخیر از ورود خودروهای حمل کالا به شهرستان ها و فعالیت ویزیتورها در بنکداران و برخی از شهرستان ها جلوگیری شده است .
رییس اتحادیه بنکداران استان بیان کرد: از ستاد تنظیم بازار استان تقاضا داریم که با پلیس راه و فرمانداران رایزنی کنند تا مانع ورود خودوهای حمل کالا به درون شهرستان ها نشوند.
وی گفت: برخی بنکداران به دلیل این شرایط تقاضای تعطیل کردن را دادند که مخالفت کردیم.
هشدار به کاهش عرضه مرغ در بازار خوزستان از اردیبهشت سال آینده
مدیرکل دامپزشکی خوزستان در ادامه این نشست بیان کرد: در دی و بهمن ماه امسال میزان جوجه ریزی به ترتیب به منفی ۲ درصد و منفی ۱۶ درصد نسبت به مدت مشابه خود در سال گذشته رسید ،آرامشی که در حال حاضر در بازار وجود دارد به دلیل جوجه ریزی در آذر ماه است.
مصطفی کنارکوهی افزود: به دلیل کاهش جوجه ریزی در دی و بهمن ماه امسال با کمبود عرضه مرغ در بازار استان از اردیبهشت ماه به سال آینده به بعد و در ماه رمضان خواهیم بود.
وی با اشاره به عوامل تاثر گذار در کاهش جوجه ریزی ادامه داد: افزایش قیمت جوجه یک روزه و افزایش قیمت نهاده ها و در ماه های اخیر بحث کرونا در کاهش میزان جوجه ریزی تاثیر داشته است.