مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در فاز نخست روزانه ۱۵ هزار لیتر الکل در کارخانه الکل سازی هفت تپه تولید می شود.که این ظرفیت در فاز دوم تا ۴۰ هزار لیتر در روز افزایش می یابد.
امید اسدبیگی راه اندازی کارخانه الکل سازی هفت تپه را حاصل همراهی و حمایت مسئولان به ویژه ریاست محترم قوه قضاییه از کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دانست و گفت: به پاس حمایت های قوه قضائیه درایجاد ثبات و آرامش درهفت تپه اولین محصول الکل تولیدی کارخانه الکل سازی هفت تپه به سازمان زندان ها ارسال می شود تا برای ضد عفونی ندامتگاه ها و زندانیان مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه تولید الکل در کارخانه هفت تپه از جمله صنایع جانبی این شرکت می باشد گفت: محصول الکل تولیدی در کارخانه الکل سازی هفت تپه با خلوص ۹۶ درصد برای مصارف پزشکی و بیمارستانی و با خلوص ۷۰ درصد برای مصارف خانگی به منظور ضدعفونی تولید و عرضه می شود.
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتن تپه با اشاره به تلاش شبانه روزی مجموعه کارکنان کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در این شرایط حساس که کشور درگیر شیوع بیماری کرونا شده است اظهار داشت : در شرایط حساسی که کشور در مقابله باویروس کرونا نیاز فوری به مواد اولیه ضدعفونی دارد کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه توانست با بهرهبرداری از فاز اول خط تولید الکلسازی هفتتپه به هموطنان ادای دین کند.
اسد بیگی ایجاد اشتغال پایدار برای تعدادی از جوانان جویای کار منطقه ، تولید محصول الکل با کیفیت و استاندارد متناسب با نیاز مراکز درمانی و بیمارستانی و نیز مصارف خانگی برای ضدعفونی را از اهداف راه اندازی این خط تولید بیان کرد و گفت: مواد اولیه ضدعفونی تولید شده در این کارخانه باکیفیت استاندارد و قیمت مناسب به دست مردم می رسد. وی افزود: فاز دوم کارخانه الکل سازی هفت تپه در صورت حمایت لازم در کمترین زمان ممکن با ظرفیت تولید روزانه ۴۰ هزار لیتر الکل به بهرداری می رسد.
بخشی از الکل تولیدی در کارخانه الکل سازی نیشکر هفت تپه برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا به صورت رایگان در اختیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوش قرار گرفت.
کارخانه تولید الکل با ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه راه اندازی شده است.
کارخانه الکل سازی هفت تپه بر پایه تولید الکل از باگاس نیشکر طراحی شده و از آنجا که نیاز به آنزیمهای خاصی که در انحصار آمریکاست داشت لذا از مهندسان شیمی کشور در خواست تولید این آنزیم ها شد که موفق به تولید آنها شدند و کشور در تولید این آنزیمها به خودکفایی رسید.