ناجی شهیبزاده یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چند دسته از ملخهای صحرایی(دریایی) صبح امروز در آسمان آبادان مشاهده شد که درصورت ریزش در زمینهای کشاورزی آمادگی لازم برای مقابله و مهار آنها وجود دارد.
وی افزود: با توجه به وزیدن باد جنوبی انتظار میرود ملخها از آسمان آبادان خارج شوند.
شهیبزاده گفت: چهار گروه پایش در مناطق مختلف شهرستان بخصوص نواحی مرزی برای مبارزه با این آفت زیانبار در مزارع کشاورزی آبادان آماده هستند.
معاون عمرانی فرمانداری آبادان نیز از آمادگی کامل دستگاههای اجرایی برای مقابله با ریزش احتمالی ملخها خبر داد و گفت: احتمال ریزش ملخهای در زمینهای کشاورزی آبادان کم است.
محمد طاهری افزود: مکانی برای فرود و برخاست هواپیمای سمپاس در نظر گرفته شده و در صورت نیاز از آن کمک گرفته میشود.
وی اظهار داشت: زمینی به طول یکهزار و۲۰۰ متر و عرض ۲۲ متر در نزدیکی مسیر جاده اروندکنار برای هواپیماهای سمپاش در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا بهمن ماه سال گذشته نخستین گله ملح صحرایی (دریایی) وارد شهرستان ساحلی هندیجان شد و به فاصله کوتاهی بخش هایی زیادی از استان خوزستان را درگیر خود کرد.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۶.۲ میلیون تن محصولات کشاورزی، باغی، دامی و شیلاتی و عمل آوری بیش از ۱۲۴ نوع محصول، از نظر حجم تولیدات و تنوع محصولات رتبه نخست را در کشور دارد.
اهمیت بخش کشاورزی خوزستان به لحاظ تولیدات مهمی همچون گندم، شکر و ذرت در کشور به گونه ای است که بروز هرگونه آفت بیرونی، درونی یا حوادث غیرمترقبه ای همچون سیلاب بهار ۹۸، بر کل کشاورزی کشور اثرگذار است.