غلامرضا شریعتی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سفر اخیر وزیر نفت به استان، گفت: در این سفر توان استان در بخش تولید اقلام مورد نیاز خط لوله کوره به جاسک مورد ارزیابی مجدد قرار گرفت.
وی ادامه داد: در حال حاضر میزان ورق تحویلی به شرکت ملی نفت ایران بین ۱۵ تا ۱۶ هزار تن در ماه است که در نهایت قرار شد، با تعامل و همکاری بین مجموعههای فولاد اکسین و لولهسازی اهواز، این رقم به ۲۵ هزار تن در ماه افزایش یابد.
استاندار خوزستان با اشاره به اینکه پروژه خط لوله کوره به جاسک باید تا سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری برسد، گفت: این پروژه از جمله اقداماتی است که در راستای اقتصاد مقاومتی و در جهت حفظ و پایداری تولید نفت کشور آغاز شده است.
اختصاص سهم بیشتر تولید لوله به اهواز
نماینده عالی دولت در استان با تاکید بر اینکه در ساخت لولههای مورد نیاز این پروژه شرکتهای لولهسازی کشور نیز مشارکت داشتند، گفت: این درحالی است که شرکت لولهسازی اهواز با برنامهریزیهایی که در قالب تولید انجام داده توانسته سهم بیشتری از ساخت لولههای موردنیاز این پروژه را به خود اختصاص دهد.
وی تصریح کرد: در این بین شاهد چابکی در شرکت لولهسازی اهواز به منظور ایفای نقش فعالتر در تولید محصولات موردنیاز صنعت نفت هستیم.
استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: تولید محصولات مورد نیاز این خط لوله برای اولین بار در کشور و بدون نیاز به واردات در حال انجام است که این امر توانمندی صنایع استان در زمینههای مختلف را نشان میدهد.
بر اساس این گزارش، به واسطه تولید ورق عریض در استان، ساخت لولههایی که از استاندارد لازم در انتقال گازهای ترش و نفت فوق سنگین را داشته باشند؛ برای اولین بار در کشور انجام شد.
طرح گوره به جاسک انجام پروژه خط انتقال نفت خام از جنوب غربی ایران به جنوب شرقی (گوره به جاسک) به طول هزار و ۱۰۰ کیلومتر است.